Recept dana: Posna krompiruša bez kora je tako jeftina a tako skupa, pa će biti zvezda vaše prolećne trpeze čak i kad se završi post
Kada je jednom budete probali,, pravićete je non-stop

Ukoliko vam sva jela od krompiira liče jedno na drugo, evo prilike da napravite nešto drugačije, a jednostavno i preukusno.
U stvari, ovo je nešto najbolje što možete napraviti od krompira.
Krompiruša bez kora je fantastičan izbor za ukusan početak dana, ali odlična je i za večeru ili pak za ručak uz neko jelo od povrća.
Čak i kada se završi post vaši ukućani će je često tražiti.
Sastojci:
- 1 kg krompira
- 1/2 solje kukuruznog brašna
- 1 šolja običnog brašna
- 1/2 šolje ulja
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 2 kašicice soli
- 1 dl kisele vode
- ravna kašičica bibera
Priprema:
1. Krompir i luk izrendajte i posolite, pa ostavite da iz njih izađe suvišna voda.
2 Kada se ocede, dodajte ostale sastojke, pa sipajte u podmazan pleh i pecite pola sata na 200 stepeni.
Bon appetit!
Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.
Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi
Komentari