Najduža gondola na svetu u punom sjaju: Nakon tri meseca Gold gondola ponovo u regularnom režimu rada, izvršene provere pred zimsku sezonu

15.12.2022

15:00

0

Planirano je da Gold gondola na Zlatiboru počne da radi od subote, 17. decembra

Najduža gondola na svetu u punom sjaju: Nakon tri meseca Gold gondola ponovo u regularnom režimu rada, izvršene provere pred zimsku sezonu
Gold Gondola - Copyright Foto: RINA

Posle skoro tri meseca i nakon izvođenja redovnih priprema i pregleda pred zimsku sezonu, najveća turistička atrakcija u Srbiji vraća se u regularan režim rada.

Planirano je da Gold gondola na Zlatiboru počne da radi od subote, 17. decembra.

- Kod početne stanice Gold gondole na Zlatiboru izgrađena je nadstrešnica, pa će putnici biti zaštićeni od atmosferskih prilika pri ulasku u kabine. Novi objekat predstavlja delimično zatvorenu nadstrešnicu koja natrkiva polaznu stanicu gondole i nastavlja se na buduću upravnu zgradu - kažu u JP "Gold gondola".

Radno vreme gondole je od 9.00 do 14.30, a poslednja vožnja sa Tornika je u 15.30.

U toku "Dečije nedelje" ove godine u oktobru, koja je najveća nacionalna manifestacija koja za cilj ima zaštitu i promociju dečjih prava, JP "Gold gondola Zlatibor", kao društveno odgovorno preduzeće, aktivno se uključilo u obeležavanje ove manifestacije.

- Odgovornost svih nas, pre svega porodice, škole i države, jeste da deci omogućimo kvalitetno odrastanje. Bezbrižnost, radost, ljubav i odgovornost nas odraslih su primarni u odrastanju dece. "Gold gondola", kao društveno odgovono preduzeće, želi da doprinese tim vrednostima. Deca iz našeg okruženja, kao i sva deca koja dolaze na vožnju gondolom, naši su dragi gosti. Svo to uzbuđenje i osmesi nakon vožnje su naša radost - rekla je tada Bojana Božanić, direktorka JP "Gold gondola Zlatibor".

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike