Sevilja zaustavila Almeriju

02.02.2021

22:53

0

Autor: Adam Štulić

Izabranici Đulena Lopetegija prvi polufinalisti Kupa kralja

Sevilja zaustavila Almeriju
Copyright Profimedia

Nadala se Almerija čudu, ali je na kraju bez njega ostala, pošto je Sevilja u četvrtfinalu Kupa kralja, kao gost slavila 1:0 (0:0).

Dobro je Almerija izgledala većim delom utakmice, iako je osvajač Lige Evrope imao terensku inicijativu. Srpski vezista radio je veliki posao na sredini terena za domaćina, koji je u drugom poluvremnu, ipak, popustio pod naletima Sevilje.

Sevilja, u čijem dresu je u prvih 45 minuta na terenu bio srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, do vođstva je mogla na 54. minuta, kada je posle kornera sa desne strane Kounde sjajno skočio u kaznenom prostoru i šutirao glavom, ali je lopta završila na prečki.

Pročitajte još

Ipak, ono što nisu uspeli tada, gosti jesu u 67. minutu posle slične akcije. Sjajan centaršut Susa sa leve strane, u gol je, udarcem glavom, pretvorio Okampos.

Odmah potom, strateg domaćih je na teren poslao Umara Sadika. Visoki napadač uneo je malo živosti u igru Almerije, pokušao je i u nekoliko navrata uspeo da namuči odbranu Sevilje, koja je, relativno rutinski, privela meča kraju.

Instalirajte iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike