Ovo je Beograd, tu je kao u kotlu! Delije ostavile španskog komentatora bez teksta! (VIDEO)

31.12.2022

10:03

0

Atmosfera u Pioniru za pamćenje

Ovo je Beograd, tu je kao u kotlu! Delije ostavile španskog komentatora bez teksta! (VIDEO)
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su poraženi u svojoj dvorani Aleksandar Nikolić od ekipe Barselone rezultatom 99:94, ali nakon meča u Evroligi, govori se mnogo više o atmosferi koju su priredili navijači.

Crveno-beli su imali prednost od 12 poena, ali nisu uspeli da prirede podvig u 16. kolu Evrolige.
Ipak, navijači su znali kako da nagrade svoj tim za svaki dobar potez, što je oduševilo i komentatora sa jedve španske televizije.

Takođe, predivan prizor viđen je i pre početka meča, kada su navijači tokom intoniranja himne Evrolige, bacili crvene i bele konfete što je stvorili neverovatan efekat.

 

 

- I lete konfete. Sjano. Impresivan ambijent od prvog momenta. Dame i gospodo ovo je Beograd. Ovo je Pionir. Ovo je super - počeo je španski koementator i nastavio:

- Navijači Blaugrane snimaju kko bi video podelili u svojim watsup grupama jer je ambijent veoma vreo. Karte su rasprodate za sat i po kada su puštene u prodaju ove nedeje. Dkoro dva sata pre početka utakmice sudije su došle do zapisničkog stola i dobile zvižduke. Već tada je nekoliko sektora bilo puno. Ovde ja kao u kotlu, kao i uvek. Hala "Aleksandar Nikolić" ili hala Pionir je objekat koji će naredne godine napuniti 50 godina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike