Kralj ide po evropski tron! Real od ponora do finala Lige šampiona! (VIDEO)

08.05.2024

23:01

0

Autor: A. Š.

Večeras se u Madridu igra pretposlednji meč ovosezonskog izdanja elitnog takmičenja

Kralj ide po evropski tron! Real od ponora do finala Lige šampiona! (VIDEO)
Hoselu slavi gol protiv Bajerna - Copyright Profimedia

Za evropski fudbalski tron boriće se Real Madrid i Borusija Dortmund!

Bajern je bio nadomak senzacije u Madridu, ali se "kralj" podigao kao Feniks i blickrigom Hoselua u 88. i 90. minutu stigao do velike pobede u revanšu polufinala Lige šampiona - 2:1!

Doneo je Bajern u Madrid 2:2 iz prvog meča, fantastičnim golom Alfonsa Dejvisa došao na korak od zakazivanja svenemačkog finala elitnog takmičenja, ali da tako ne bude pobrinuo se iskusni napadač Madriđana, ali i Manuel Nojer.

Činio je prekaljeni čuvar mreže čuda večeras na kultnom madridskom stadionu, fantastičnim odbranama dovodio je do ludila beli deo španske prestonice, da bi jednim velikim kiksom u 88. minutu poklonio Realu izjednačenje.

Moćni Real tada je "osetio krv". Do tog momenta gotovo bezgrešni Bavarci potpuno su potonuli, što je velikan iz Madrida i te kako znao da gazni i plasira se u 18. finale elitnog takmičenja.

BLOG UŽIVO

KRAJ! Real Madrid je u finalu Lige šampiona!

90+13. minut - PONIŠTEN GOL BAJERNA! Auuuuuu, biće velike bure narednih dana u evropskom fudbala. Mimo svih preporuka, pomoćni sudija je podigao ofsajd pre nego što je akcija završena, pa je gol De Lihta poništen. 

Igraće se devet minuta nadokande vremena!

90. minut - GOOOL! Ponovo Hoselu! Pogodak je najpre bio poništen zbog ofsajda, ali je u VAR sobi doneta odluka da je pomoćni sudija pogrešio kada je podigao zastavicu, pa je Marčinjak posle nekoliko trenutaka pokazao na centar.

88. minut - GOOOOL! Hoselu je kaznio veliku grešku Nojera!

76. minut - Menja i Tuhel, Kim je na terenu umesto Sanea. U istom minutu i velika šansa za Kejna, pogodio je spoljni deo mreže.

71. minut - PONIŠTEN GOL REALA! Naćo je napravio faul, zbog kojeg je Marčinjak posle asistencije iz VAR sobe poništio autgol Dejvisa.

69. minut - Odmah reaguje Anćeloti, na terenu su Modrić i Kamvinga umesto Krosa i Čuamenija.

68. minut - GOOOL! Bajern vodi, strelac je Alfonso Dejvis!

60. minut - Kakva čuda čini Nojer. Sada je zuastavio šut Vinisijusa. 

59. minut - Još jednom je Nojer izašao kao pobednik iz duela sa Rodrigom.

55. minut - Još jedna velika prilika za Real. Vinisijus je prošao po levoj strani, uposlio je Rodriga koji je šutirao iz peterca, ali je lopta prošla tik pored stative.

53. minut - Pokušao je Kejn, ali preslabo za Lunina.

47. minut - Prva šansa za Bajern na startu drugog poluvremena. Alfonso Dejvis je probio po levoj strani, šutirao iskosa posle čega je Karvahal u pokušaju da ga izblokirao umalo postigao autgol.

46. minut - Nastavljen je meč, osim prinudne promene Gnabrija, treneri nisu menjali ništa u sastavima u odnosu na početak meča.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Posle jednog minuta nadoknade završeno je prvo poluvreme na "Bernabeuu". Real Madrid - Bajern Minhen 0:0.

44. minut - Pokušao je Mazraiu sa distance, bilo je precizno, ali preslabo za Lunina.

40. minut - Ponovo Nojer! Vinisiju je uputio nezgodan centaršut, lopta je pala u peterac i krenula ka mreži, ali je iskusni čuvar mreže sjajnom paradom uspeo još jednom da sačuva mrežu.

35. minut - Vidno opada ritam kako se bliži kraj prvog poluvremena. Negde i očekivano, s obzirom na ulog i vreme koje je preostalo do kraja meča.

28. minut - Kakva majstorija Kejna. Uhvatio je Englez volej sa 16 metara, ali je Lunin vrhovima prstiju uspeo da prosledi loptu u korner.

27. minut - Prva promena na meču - prinudna. Gnabri je morao da napusti igru, umesto njega je na terenu Alfonso Dejvis.

22. minut - Posle furioznog početka na obe strane, sredinom prvog poluvremena kao da su obe ekipe malo povukle ručnu i zauzele mini gard. Borba je velika na svakom pedlju terena, ali bez velikih opasnosti za Lunina i Nojera.

14. minut - STATIVA! Velika prilika za Real, Vinisijusa je od radosti sprečio okvir gola, a potom je Nojer pokazao svoju magiju posle šuta iz odbitka Rodriga.

8. minut - Uzvraća Bajern. Kimih je izbacio u prazan prostor Gnabrija, ali je on uputio nešto između šuta i centaršuta ka Kejnu, pa je lopta bila predaleko i od gola, ali i od engleskog napadača.

6. minut - Prva prilika na meču za Real. Karvahal je uputio sjajnu loptu po zemlji u peterac, ali je Rodrigo zamalo zakasnio.

1. minut: Počeo je meč u Madridu! Prvi su sa centra krenuli fudbaleri Reala.

- Karlo Anćeloti i Tomas Tuhel izabrali su početnih 11 za večerašnji meč.

- Borusija iz Dortmunda je u utorak uveče u Parizu savladala PSŽ i duplom pobedom izborila mesto u finalu. Sve nazanimljivije detalje sa meča pogledajte u FULL HD hajlajtsima samo na 24sedam.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike