Mirotić nagazio liniju, pokvario Zvezdi veče, ali i priznao! I kako posle da navijači ne zvižde sudijama?

30.12.2022

22:00

0

Autor: 24sedam

Igrač Barselone trojkom izborio produžetak koji su Španci rešili u svoju korist

Mirotić nagazio liniju, pokvario Zvezdi veče, ali i priznao! I kako posle da navijači ne zvižde sudijama?
Nikola Mirotić - Copyright MN Press

Tek posle produžetka je Barselona pobedila Crvenu zvezdu u utakmici Evrolige. Rezultat je bio 99:94, ali pre toga je bilo veoma napeto u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Naime, Nikola Mirotić je trojkom u poslednjoj sekundi četvrte četvrtine doneo izjednačenje Barseloni, 84:84.

- Da budem iskren nisam ni ja ovo očekivao. Lopta je ušla uz malo sreće. Moram da budem iskren, Zvezda je bila bolja i imala utakmicu u svojim rukama, ali ovo je košarka i male greške te dovedu do toga da izgubiš utakmicu. Srećan sam što je ekipa pobedila,a ovo je bilo prelepo veče u Pioniru i hvala navijačima na prelepom dočeku - rekao je Mirotić nakon meča.

Odmah po završetku duela na društvenim mrežama pojavili su se snimci da je Mirotić nagazio aut liniju pre nego što je postigao trojku.

- Nisam znao... I kako posle da navijači ne zvižde sudijama? Šokiran sam. Mislim da te stvari ne bi smele da se dešavaju, jer imamo toliko kamera, usporene snimke i sve ostalo.

Zašto bih ja sumnjao, taman posla. Nisam video to stvarno, ali idemo dalje - dodao je košarkaš Barselone i na kraju uputio podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

- Želim zdravlje svima u 2023. godini. Da se borimo i dalje da imamo veru. Posebno šaljem podršku našem narodu na Kosovu i Metohiji, koji sada dosta trpi i verujem da će se situacija smiriti

Nema predaje, idemo sa verom u Boga i moramo da budemo zajedno i da se borimo i da trpimo iskušenje pre nego što budemo bolji - zaključio je Mirotić koji je poznat po humanitarnom radu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike