Ovo je bio Zvezdin plan za poslednji napad! Ivanović pomirljivo prokomentarisao Mirotićevu trojku iz auta!

30.12.2022

21:53

0

Autor: 24sedam

Strateg crveno-belih nije želeo nikoga da krivi za bolan poraz od katalonskog velikana

Ovo je bio Zvezdin plan za poslednji napad! Ivanović pomirljivo prokomentarisao Mirotićevu trojku iz auta!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Zvezda je porazom okončala godinu za pamćenje. Može se reći i tragičnim... Imali su crveno-beli veliku Barselonu u rukama, plus tri na nešto više od osam sekundi pre kraja, ali je Nikola Mirotić ubacio sa osam metara trojku uz zvuk sirene i meč odveo u dodatnih pet minuta u kojima izabranici Duška Ivanovića jednostavno nisu imali snage za još jedan juriš.

Iskusni crnogorski strateg posle meča nije želeo nikoga poimence da krivi za poslednji napad u četvrtoj deonici, otkrivši koji je bio njegov plan za taj napad španskog tima.

- Tražio sam od igrača da prave faul pre Mirotićevog šuta, nismo ga pravili i izgubili smo. Sve je bilo iz najbolje namere, ne mogu nikog da krivim, niti zameram. Filip, koji je trebalo da napravi faul, dao je sve od sebe da zaustavi Mirotića da ne šutne - rekao je Ivanović.

Iako je tokom samog meča mnogima promaklo, posle poslednjeg zvuka sirene crveno-beli su dobili i te kako razloga da se ljute na sudijsku trojku, pošto je Mirotić pre odlučujućeg šuta gazio aut liniju.

- Ako je istina da je Mirotić gazio aut liniju, to ne pomaže... Svakako neće da se poništi utakmica zbog toga. Nisam mogao da vidim sa svoje pozicije to. Mi smo mogli da dobijemo utakmicu i pre tog šuta, nismo uspeli - pomirljivo je prokomentarisao Duško Ivanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike