Popusti do 90%, patike za 882 dinara, torbe 500, maske za telefon 63! Stigao kineski Amazon u Srbiju!

08.05.2024

19:15

0

Autor: 24sedam

Temu nudi ogroman izbor proizvoda po neverovatno niskim cenama. Od garderobe, obuće, šminke, nakita, sportske opreme, pa sve do kućnih potrepština i nameštaja za baštu..

Popusti do 90%, patike za 882 dinara, torbe 500, maske za telefon 63! Stigao kineski Amazon u Srbiju!
Copyright Printscreen/Tamu app

Sa spektakularnim popustima do 90%, ovaj gigant online trgovine donosi širok spektar proizvoda, od letnjih torbi i šorceva do patika i šminke, sve po neverovatno niskim cenama. Ali šta tačno možete očekivati od ove mega-online prodavnice?

Najbolje ponude prilagođene vašim preferencijama

Jedna od ključnih karakteristika Temu aplikacije je personalizovano iskustvo kupovine. Kada otvorite aplikaciju, dočekaće vas "najbolja trenutna ponuda" koja je prilagođena vašem korišćenju aplikacije. Ovo omogućava korisnicima da odmah vide proizvode koji ih najviše zanimaju, čineći iskustvo kupovine intuitivnim i efikasnim.

Niske cene i veliki izbor proizvoda

Temu nudi ogroman izbor proizvoda po cenama koje će vas ostaviti bez daha. Od garderobe, obuće, šminke, nakita, sportske opreme, pa sve do kućnih potrepština i nameštaja za baštu, Temu ima sve što vam treba, i to po cenama koje su teško dostupne drugde. Letnje torbe za 300, 400 dinara, šorc za 200 dinara, ili patike za 882 dinara, naočare za 104, maske za telefone po ceni od 63 dinara, samo su neki od primera fantastičnih ponuda koje možete pronaći na ovoj platformi.

Printscreen/Tamu app
 

 

Nagrade i popusti koji čine kupovinu još zabavnijom

Pri prvom logovanju na aplikaciju, korisnici dobijaju poklon vaučer koji može biti pravo iznenađenje. Vaučer nudi popuste koji zavise od visine računa, pružajući dodatni podsticaj za kupovinu. Sa popustima koji mogu ići do 90%, kao i redovnim ponudama, Temu čini online kupovinu ne samo povoljnom, već i zabavnom.

Printscreen/Tamu app
 

 

Evropska ekspanzija i uspeh

Temu je započeo svoju ekspanziju u Evropi prošle godine, s istom strategijom visokih popusta i vaučera koja je privukla pažnju potrošača. U zemljama poput Nemačke, Temu je postao jedna od najpopularnijih online prodavnica zahvaljujući svojoj širokoj ponudi i izuzetnim cenama.

Printscreen/Tamu app
 

 

Ukratko, dolazak Temu-a u Srbiju označava novu eru u online kupovini. Sa ogromnim izborom proizvoda, neverovatnim popustima i personalizovanim iskustvom kupovine, ova platforma postaje nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje online šopinga. Sada je vreme da i vi iskusite čari Kineskog Amazona u vašoj ruci!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike