Detaljan plan Amera za Topića: Srbin ide na operaciju! Oklahoma se ponaša sa Nikolom kao sa svojim centrom!

30.06.2024

08:53

0

Tanderi ne žure

Detaljan plan Amera za Topića: Srbin ide na operaciju! Oklahoma se ponaša sa Nikolom kao sa svojim centrom!
Copyright Profimedia

Talentovani srpski košarkaš Nikola Topić po svemu sudeći propustiće narednu sezonu u NBA ligi. Mladi plejmejker izabran je kao 12. pik na draftu od strane Oklahome, međutim, zbog povrede kolena nećemo ga neko vreme gledati na parketu.

Tanjug/AP Photo/Julia Nikhinson
Nikola Topić

Tanderi ne žele ništa da rizikuju. Doneta je odluka da Nikola ovog leta bude podvrgnut operaciji kolena, koje je povredio nastupajući za Zvezdu. Nakon toga čeka ga dug oporavak.

Slična situacija bila je i sa Četom Holmgrenom, koji je takođe pre svoje debitantske sezone išao na operaciju stopala. Mladi centar je nakon propuštene sezone zablistao u dresu Oklahome. Bio je jedan od boljih igrača tima u sezoni 2023/24, prosečno je postizao po 16,5 poena i svi u Oklahomi se nadaju da će sličan slučaj biti i sa Topićem.

- Zaista sam zahvalan zbog toga što imaju iskustvo sa Četom koji nije igrao u svojoj prvoj sezoni, pa pretpostavljam da će tako biti i sa mnom. Zaista, zaista sam zahvalan na šansi i daću sve da budem što bolja verzija samog sebe - rekao je eksplozivni srpski plejmejker, koji će u Oklahomi nositi dres sa brojem 44.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike