Drama na utakmici Nemačke i Danske: Maskirano lice se popelo na krov stadiona u Dortmundu, policija ga jedva uhapsila (FOTO)

30.06.2024

11:08

0

U akciji učestvovali i helikopteri

Drama na utakmici Nemačke i Danske: Maskirano lice se popelo na krov stadiona u Dortmundu, policija ga jedva uhapsila (FOTO)
Copyright Profimedia/IMAGO

Utakmica osmine finala Evropskog fudbalskog prvenstva između Nemačke i Danske prekinuta je u 36. minutu u Dortmundu zbog jake grmljavine. Međutim, tu nije bilo kraj drame! Naime, maskirano lice, koje nije pripadnik policijskih snaga, bilo je na krovu stadiona, a samim tim je izazvalo veliku paniku među navijačima.

 

 

Kako prenosi "Bild", policijska akcija odvijala se na velikim visinama, a u jednom momentu korišćen je u helikopter. Skoro sat vremena policiji je bilo potrebno da uhvati maskiranog muškarca koji se popeo na konstrukciju krova stadiona u Dortmundu.

Prema navodima policije, davdesetjednogodišnjak iz Oznabrika popeo se na krov stadiona u 22:27 sati i odbio da siđe. Motivi njegovog čina još uvek nisu poznati, kao i da li je imao nameru da ugrozi bezbednost ljudi na stadionu.

Policijska akcija uzrokovala je kašnjenje početka drugog poluvremena. 

Što se samog meča tiče, Nemačka je slavila sa 2:0 i tako se plasirala u četvrtfinale.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike