Prošetajte kroz luksuznu jahtu Lepe Brene od šest miliona evra, u kojoj će provesti leto: Ima nekoliko soba! (FOTO)

29.06.2024

08:30

3

Pevačica je oduvek želela da plovi brodom, pa nije štedela

Prošetajte kroz luksuznu jahtu Lepe Brene od šest miliona evra, u kojoj će provesti leto: Ima nekoliko soba! (FOTO)
jahta lepa brena - Copyright Printscreen Instagram/ATA Images

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović imaju jahtu kojom su proputovali svet i napravili velike uspomene. Prema pisanjima domaćih medija, ova jedrilica košta oko šest miliona evra. 

Javnost nije imala priliku da vidi kako izgleda unutrašnjost broda koja je zapravo oaza mira ovog poznatog para, na kojoj inače provedu po celo leto.

Luksuzna jahta dugačka je oko 30 metara, a pevačica je jednom prilikom i sama otkrila da ima šest spavaćih soba. Do sada je Brena pokazivala samo pogled koji se pružao sa broda, ali nikada i samu unutrašnjost.

Kako često ugoste prijatelje na brodu, pevačicina velika prijateljica Mirjana Antonović je jednom prilikom objavila kako izgleda jahta na koju su je pozvali.

Dnevni boravak je prostran sa velikim televizorom, tu je i mermerni sto, na kom nema šta nema od zdravih poslastica koje Brena obožava. Tu su i velika spavaća soba sa bračnim krevetom, moderno urađeno kupatilo i brojno osvetljenje koje pravi pozitivnu atmosferu.

Printscreen Instagram/ lepabrenaa
 

- To je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija. Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu dana pauze i odmora da prođem ono što sam celog života zaista želela, da plovim i da sam na vodi – ispričala je pevačica ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike