Piksijeva odluka je moj najveći poraz u karijeri: Oglasio se fudbaler kojeg je selektor Srbije precrtao pred Evropsko prvenstvo!

01.07.2024

09:00

0

Nije želeo da ćuti

Piksijeva odluka je moj najveći poraz u karijeri: Oglasio se fudbaler kojeg je selektor Srbije precrtao pred Evropsko prvenstvo!
Copyright MN Press

Fudbaler Panatinaikosa Filip Đuričić (32) oprostio se od igranja za Srbiju, nakon što ga selektor Orlova Dragan Stojković Piksi nije stavio na širi spisak za Evropsko prvnestvo u Nemačkoj.

To je veoma teško prihvatio, pa sa ove tačke gledišta ističe da je propuštanje Evropskog prvenstva u dresu Srbije poraz za čitavu njegovu karijeru tokom koje je igrao u Holandiji, Portugalu, Nemačkoj, Engleskoj, Italiji...

MN Press
Filip Đuričić u dresu Srbije

- Prošlu godinu sam počeo vrlo dobro, ali osećao sa pritisak, jer nisam bio standardan. Sve je to uticalo na mene, razmišljao sam da li ću biti u timu Srbije za Prvenstvo Evrope. Na kraju nisam otišao. To je bio veliki poraz za moju celu fudbalsku karijeru. Verujem da ću ove sezone biti bolji i opušteniji - istakao je Đuričić u razgovoru sa grčkim medijima.

Podsetimo, iskusni ofanzivac je za reprezentaciju Srbije odigrao je 44 meča i postigao pet golova, a bio je akter Svetskog prvenstva u Kataru gde je nastupio na utakmicama protiv Švajcarske i Kameruna. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike