Dva Piksijeva Orla u timu igrača koji su najviše razočarali na Euru!

28.06.2024

20:33

0

Autor: A. Š.

Ugledna italijanska Gazeta nije imala milosti prema, njima i te kako poznatim, reprezentativcima Srbije

Dva Piksijeva Orla u timu igrača koji su najviše razočarali na Euru!
Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović - Copyright Profimedia/Marko Metlas/MN Press

Orlovi su još jednom razočarali naciju. Pošto su, posle 24 godine posta, izborili plasman na Euro, najbolji srpski fudbaleri još jedno takmičenje završili su već u grupnoj fazi.

U duelima sa Engleskom, Slovenijom i Danskom izabranici Dragana Stojkovića osvojili su samo dva boda, posle čega su se našli na udaru kritika javnosti, a pojedince nisu poštedeli ni inostrani mediji, konkretno italijanski.

Ugledna „Gazeta delo sport“ objavila je prvu postavu igrača koji su najviše razočarali na Euru, a među njima su se našla i dva, Italijanima i te kako poznata, reprezentativca Srbije – Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović.

- Milinković-Savić se izgubio u arapskoj pustinji. Njegov kaskaderski dubler bio je Sergej sa Evropskog prvenstva. Uzorna tržišna priča: ako se prepustite mamljenju novca, ako mislite da je novac vredan rizika od pada tempa i konkurentnosti, onda vam veliki reprezentativni turniri ispostavljaju račun. Postoji samo jedan Kante - piše "Gazeta delo Sport".

Ništa blaži Italijani nisu bili ni prema napadaču Juventusa.

- Koji je pravi Vlahović? Još uvek nije shvaćeno. Ovaj Euro 2024 je bio fantastičan. Protiv Slovenije ga je zamenio Jović, a igrač Milana je postigao gol za izjednačenje. Protiv Danske je zamenio Ilića i nije promenio tok remija 0:0. Loše građenje, što je takođe video i primetio i novi trener Juventusa Tijago Mota - navodi "Gazeta delo Sport".

Ovo je 11 igrača koji su najviše razočarali na Euru: Livaković, Di Lorenco, Antonio Silva, Porteus, Robertson, Milinković-Savić, Brozović, Dembele, Grizman, Belingem, Vlahović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike