Kako je Jelisaveta Orašanin izgledala na početku karijere: Izgled je dosta promenila, uloga prostitutke joj je bila prva

02.07.2024

00:20

0

Mnogi se čak i ne sećaju njenih početaka

Kako je Jelisaveta Orašanin izgledala na početku karijere: Izgled je dosta promenila, uloga prostitutke joj je bila prva
Jelisaveta Orašanin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelisaveta Orašanin privlači pažnju javnosti kako svojim ulogama, tako i privatnim životom.

Iako su mnogi saznali za nju i zapravo se proslavila u seriji "Vojna akademija", ona je i pre toga odigrala nekoliko uloga koje nisu ostale toliko zapamćene.

Njena prva uloga bila je u kratkom filmu "Elipsa" koji je snimljen 2009. godine, a u kom je glumila prostitutku. Nakon još jednog kratkog filma u kom igra sportistkinju, ona dobija jednu od glavnih uloga u seriji "TNT - Totalno novi talas", gde glumi lik Marije. 

Kako se može videti, njen izgled se dosta promenio od tih prvih uloga do danas, a često se spekulisalo šta je Jelisaveta radila na sebi.

Kao što je poznato, ona je danas udata za košarkaša Miloša Teodosića i imaju dvoje dece.

Šta je završila

Jelisaveta je studirala na Fakultetu dramskih umetnosti i to kod profesora Dragana Petrovića Peleta. Ono što je zanimljivo jeste da je njena klasa danas veoma uspešna, a činili su je Anja Alač, Miloš Biković, Miljana Gavrilović, Anka Gaćeša Kostić, Tamara Dragičević, Stojan Đorđević, Uroš Jakovljević, Nina Janković, Ivan Mihailović, Mateja Popović i Miodrag Radonjić.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta je diplomirala 2011. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike