Real će biti prvak Evrope, inteligentni su i borbeni! Mesut Ozil veruje u bivši klub!

19.04.2024

17:58

0

Autor: G. F.

Čuveni nemački as oduševljen načinom na koji su se Madriđani odbranili u duelu sa Mančester sitijem

Real će biti prvak Evrope, inteligentni su i borbeni! Mesut Ozil veruje u bivši klub!
Murinjo i Ozil u Realu - Copyright Profimedia

Pobedom nad Mančester sitijem posle boljeg izvođenja jedanaesteraca fudbaleri madridskog Reala ostali su u konkurenciji za osvajanje još jedne titule u Ligi šampiona.

I ne samo da su ostali u konkurenciji nego su glavni favorit da na kraju sezone ponovo podignu "ušati" trofej. Da će se upravo tako odvijati stvari misli i nekadašnji fudbaler "kraljevskog kluba" Mesut Ozil.

- Real je odigrao fantastičnu utakmicu protiv Sitija. Englezi su dominirali skoro ceo meč, ali je Real odigrao inteligentno i sjajno se branio. Verujem da će osvojiti Ligu šampiona - rekao je Ozil za špansku Marku, pa se osvrnuo i na predstojeći derbi svih derbija, onaj koji će u nedelju odigrati Real i Barselona u Primeri.

- Kada sam ja igrao u Realu "El klasiko" je bio najvažnija utakmica na svetu. Na našu žalost igrali smo protiv najbolje Barselone u istoriji. "El klasiko" je pao i to je šteta. Nije za to kriv Real, oni su najbolji klub na svetu, nego Barselona koja je u padu.

Ozil je dres Reala nosio od 2010. do 2013. godine, odigrao je 71 utakmicu i postigao 10 golova, a osvojio je Kup i prvenstvo Španije. U ligi šampiona dogurali su najdalje do polufinala u kojem je, u porazu od Bajerna (2:1), postigao gol. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike