Belingem za pobedu Kraljevskog kluba! Titula je već u Madridu! Hajlajtsi i golovi u FULL HD formatu na 24sedam! (VIDEO)

21.04.2024

23:09

0

Autor: A. S.

Spektakl!

Belingem za pobedu Kraljevskog kluba! Titula je već u Madridu! Hajlajtsi i golovi u FULL HD formatu na 24sedam! (VIDEO)
Slavlje fudbalera Reala - Copyright Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Večeras se u Madridu igrao spektakularni El Klasiko, a nakon 90 minuta velike borbe, i nekoliko minuta nadoknade, rešen je pobedom domaćina, 3:2.

Mnogo se očekivalo od ovog meča, a mnogo je i prikazano, pa je pitanje pobednika rešeno u nadoknadi vremena, kada je Džud Belingem pogodio za slavlje na Santjago Bernabeu! Nova tri boda znače i 11 bodova razlike na tabeli LaLige, pa je pitanje šampiona gotovo okončano.

Barsa je šokirala do kraja ispunjen Santjago Bernabeu pogotkom već u šestom minutu. Bio je precizan Andreas Kristensen, ali je odgovor brzo i usledio i to sa penala, a siguran je bio Vinisijus. Do kraja prvog dela igre, osim sjajnih prilika nije viđeno ništa novo, a drugi deo je krenuo suzama Frenkija de Jonga, koji je u 52. minutu na nosilima napustio teren.

Morala je Barselona u nastavku bez Holanđanina, ali su pokazali da ih ova situacija nije izbacila iz koloseka već su ubrzo, još jednom ostavili Realove navijače u tišini - Fermin Lopez je doneo novu prednost u 69. minutu.

Ali ni tu nije bio kraj, samo četiri minuta kasnije Lukas Vaskez je pogodio za novo izjednačenje, pa je ovaj derbi krenuo ispočetka na samo 15 minuta do kraja.

I kada je delovalo da će se završiti remijem, i svi srećni i zadovoljni, Džud Belingem je u nadoknadi vremena pogodio za pobedu Reala, jer zna se šta znači trijumf u El Klasiku!

Ovaj duel pratile su mnoge poznate ličnosti, među kojima je bio i Novak Đoković, kome je pre poečtka meča čuveni Florentino Perez predao dres kraljevskog kluba.

Hajlajtse i golove sa ove uzbudljive utakmice pogledajte u FULL HD formatu samo na 24sedam.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike