Anćeloti je Gvardiolina noćna mora! Uradio mu je nešto što nije niko ranije!

18.04.2024

09:56

0

Autor: G. F.

Menadžer Mančester sitija zauvek će pamtiti italijanskog kolegu

Anćeloti je Gvardiolina noćna mora! Uradio mu je nešto što nije niko ranije!
Anćeloti i Gvardiola - Copyright Profimedia

Ravno 10 godina bilo je potrebno iskusnom fudbalskom liscu Karlu Anćelotiju da svom kolegi Pepu Gvardioli postane prava noćna mora.

Italijan je jedini na svetu uspeo da Španca tri puta eliminiše iz Lige šampiona. I ne samo što je jedini nego je teško zamisliti da će još neko to poći za rukom u skorije vreme.

Sve je počelo 2014. godine kada je Anćeloti sedeo na klupi madridskog Reala kao i danas i kada je u polufinalu Lige šampiona eliminisao minhenski Bajern koji je predvodio Pep Gvardiola. U prvom meču u Madridu je bilo 1:0, a u minhenskom revanšu spektakularnih 4:0 za "kraljevski klub".

 

 

Sledeću "packu" Pep je od Karla dobio 2022. godine, ponovo u polufinalu Lige šampiona, samo tada kao menadžer Manečster sitija. Kod kuće je slavio sa 4:3, u gostima izgubio sa 3:1.

I konačno prošle večeri stigla je i rekordna, treća eliminacija Gvardiolinog tima u duelima sa ekipom koju vodi Karlo Anćeloti.

Posle madridskih 3:3, u Mančesteru je bilo 1:1, ali je penal lutrija otišla na stranu Reala. Dovoljno za još jednu stranicu zadivljujuće karijere Karla Anćelotija. I za nemir Pepa Gavrdiole.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike