Publika najbolje vidi, ovaj sudija nije poštovao Zahida! Duljaj bi da se nakon derbija ne govori o sudijama i trenerima!

19.04.2024

12:24

0

Autor: A. S.

Trener crno-belih je ovog puta progovorio i o arbitrima

Publika najbolje vidi, ovaj sudija nije poštovao Zahida! Duljaj bi da se nakon derbija ne govori o sudijama i trenerima!
Pavle Ilić sa pomoćnicima - Copyright MN Press

Igor Duljaj se nakon svakog duela Partizana, svim silama trudio da ne komentariše sudije i njihove odluke. Međutim, u nekoliko poslednjih mečeva je ulazio u sukob sa arbitrima, pa je na današnjoj konferenciji progovorio i o dešavanjima sa Banovog Brda.

U poslednjem kolu ligaškog dela Superlige, Duljaj je na meču protiv Čukaričkog dobio žuti karton, i zbog toga neće voditi crno-bele u derbiju.

Na centru terena u Ljutice Bogdana, u subotu od 18 sati naći će se Pavle Ilić, a sudeći prema rečima koje je izgovorio na konferenciji za medije, Duljaj nije zadovoljan izborom.

Naime, Ilić je pravdu delio i na prethodnom derbiju, a iz Partizana tada nisu bili zadovoljni kako zbog crvenog kartona koji je pokazao  Ksanderu Severini, ali i zbog toga što je u jednom trenutku vikao na Gajasa Zahida.

- Publika najbolje vidi kad su neke svari u pitanju, kada je suđeje u pitanju. Ja bih voleo da ni treneri ni sudije ne budu ti o kojima će da se priča posle utakmice, več igrači, golovi, momenti, ambijent... Verujem da je za sudiju veliki korak, ali mali za fudbal. Kada sam pričao o nekom nepoštovanju, i ja pravim greške i kažem nešto što nije dostojno trenera Partizana, ali nemojte i da zaboravite da je ovaj sudija pokazao nepoštovanje prema Zahidu, to nije sportski. Nemojmo da zaboravimo da ovaj derbi gleda dosta ljudi, doći će agenti, predstavnici medija iz drugih zemalja, moramo da pošaljemo pravu, lepu sportsku priču - rekao je Duljaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike