I Duljaj se oglasio povodom mogućeg bojkota Kupa sa Zvezdom! Uvek sam uz igrače, oni krvare, njima lome noseve...

22.04.2024

16:15

0

Autor: 24sedam

Pričao je i o Upravi svog kluba

I Duljaj se oglasio povodom mogućeg bojkota Kupa sa Zvezdom! Uvek sam uz igrače, oni krvare, njima lome noseve...
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Burno je u Partizanu ovih dana. Posle 173. "večitog derbija" najavljena je mogućnost bojkota meča polufinala Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom, a dva dana uoči meča na stadionu "Rajko Mitić" još se ne zna da li će se igrati.

Prema poslednjim informacijama, konačna odluka da li će se ići na megdan najvaćem rivalu je na igračima.

O novonastaloj situaciji je govorio i šef struke crno-belih Igor Duljaj koji u subotu nije bio na klupi zbog suspenzije. Menjao ga je Albert Nađ, a posle meča je bilo mnogo zamerki na suđenje Pavla Ilića. Na primer, Bibars Natho žali što ekipa nije izašla sa terena.

- Jedino što se u ovom trenutku zna jeste da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imamo trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su iscrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih dodatno opterećujem.

Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo ga odradili i to je to. O temi hoćemo li igrati Kup ili nećeno nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati nešto više - rekao je Duljaj za Informer.

Takođe je rekao da će uvek stati iza svojih igrača, šta god oni odlučili.

- Uvek ću stati iza svojih igrača! Odnosno, staću ispred njih i biću uz njih. Oni krvare na terenu, njima lome noseve, oni se povređuju, oni igraju i apsolutno zaslužuju da budem uz njih. Neću pokušati da utičem na njihovo mišljenje, samo ću stati uz njih. To su pravi, fantastični momci, nisu deca.

Ali da li treba igrati, ili ne, Duljaj nije direktno odgovorio.

- Moj stav je da... Treba biti pošten u svemu što radite.

Ne znam kakav je stav uprave, to ćete morati njih da pitate, a vi ste sedma sila, vama će morati i da odgovore. Kad je reč o puštanju karata u prodaju, koliko znam u Kupu to sve određuje Fudbalski savez Srbije i nema veze ni sa Crvenom zvezdom ni sa Partizanom, ali nemojte me držati za reč. Pošto se još ništa ne zna, konferencije neće biti. To je za sada jedino sigurno - zaključio je Duljaj.

Podsetimo, plan je da utakmica počne u sredu u 19 časova, a da li će je biti znaćemo veoma brzo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike