Partizanovci održali sastanak zbog derbija sa Zvezdom! Uprava pričala sa ekipom, zna se ko donosi konačnu odluku o mogućem bojkotu!

22.04.2024

15:34

0

Autor: D. N.

Arbitraža Pavla Ilića je razlog nezadovoljstva u Humskoj

Partizanovci održali sastanak zbog derbija sa Zvezdom! Uprava pričala sa ekipom, zna se ko donosi konačnu odluku o mogućem bojkotu!
Fudbaleri Partizana - Copyright MN Press

Polufinale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana je i dalje pod znakom pitanja. U subotu, kada se završio 173. "večiti derbi", crno-beli su najavili mogućnost da bojkotuju meč na stadionu "Rajko Mitić".

Zatim se tokom dana pojavila vest o prodaji ulaznica za navijače Partizana, a onda i nova, prema kojoj redovna konferencija neće biti održana.

- Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK Partizan neće održati redovnu konferenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama Kluba bićete blagovremeno obavešteni - navedeno je u kraćem saopštenju.

Sada se pojavila i nova informacija, prema kojoj će konačnu odluku doneti fudbaleri koji su bili veoma nezadovoljni suđenjem Pavla Ilića koji je bio arbitar i u 172. okršaju.

Kako saznaje Telegraf, održan je sastanak nekolicine prvotimaca i čelnika Partizana, ali konačna odluka nije doneta. Ona će zavisiti upravo od samih fudbalera crno-belih, koji bi trebalo da održe međusobni sastanak i donesu definitivnu odluku.

Kako se objašnjava, igrači imaju podršku navijača da se ne pojave na terenu. Oni su na sastanku bili zajedno sa trenerom Igorom Duljajem. Čelnici kluba su odluku prepustili upravo fudbalerima.

Stav igrača biće poznat tokom dana, ili najkasnije sutra.

Podsetimo, novi okršaj Crvene zvezde i Partizana je planiran za sredu, u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ostaje da se vidi da li će i biti odigran, a crno-belima u slučaju bojkota preti kazna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike