Evo šta se dogodi kada pozovete policiju 2.000 puta u 9 dana

11.12.2022

15:04

0

Autor: 24sedam

Jedan poziv na svakih šest minuta

Evo šta se dogodi kada pozovete policiju 2.000 puta u 9 dana
Šta se dogodi kada zovete policiju 2.000 puta u 9 dana - Copyright Profimedia

Jedan stariji Japanac je nedavno uhapšen nakon što je pozvao policijsku stanicu 2.060 puta za devet dana da bi vikao na službenike i nazivao ih „kradljivcima poreza“ i „velikim glupim budalama“.

To je u proseku jedan poziv na svakih šest minuta i ukupno vreme razgovora od oko 27 sati u intervalu od devet dana. Na kraju, policija je upala u kuću čoveka i uhapsila ga zbog ometanja rada policije.

Pixabay
 

On je priznao optužbe i rekao: „Znao sam da će policija jednog dana doći po mene“.

Istraga o ovom bizarnom slučaju je u toku, ali pošto 67-godišnji Japanac, čije ime nije otkriveno, izgleda ne želi da sarađuje sa policijom, možda nikada nećemo saznati šta ga je navelo da pozove policiju više od 2.000 puta za devet dana.

YouTube/Printscreen/ ARTE.tv Documentary
 

Zanimljivo je da je, prema telefonskim zapisima, on godinama zvao policiju, ali je tek nedavno počeo to da čini na svakih nekoliko minuta, iz nekog misterioznog razloga.

Iako su mešanje u policijsko poslovanje i preuzimanje resursa koji su možda potrebni za spasavanje života ozbiljan problem, mnogi na društvenim mrežama su izrazili strahopoštovanje za njegu doslednost i posvećenost bizarnoj misiji.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike