Evo šta znači ako sanjate pijanstvo

31.12.2022

15:30

0

Autor: 24sedam

Iz snova mnogo toga možemo zaključiti

Evo šta znači ako sanjate pijanstvo
Pijanstvo - Copyright Pixabay

Sanjati da ste se napili na poslu  u snu znači da bi posledice loših odluka iz prošlosti uskoro mogle doći na naplatu. Verovatno se i sami plašite scenarija koji vas očekuje. Jedino što u ovom trenutku možete da uradite jeste da pokušate da minimalizujete negativne posledice grešaka koje ste napravili. Sanjati da ste se napili u kafani  to implicira da vam je dosadno.

Moguće je da ste zapali u dosadnu kolotečinu i da vam je svaki dan isti. Vaša svakodnevnica se svodi tek na nekoliko aktivnosti, poput odlaska na posao i gledanja televizije do kasno u noć. Morate da se pokrenete ako želite da izađete iz tog začaranog kruga.

Profimedia
 

Sanjati da ste se napili u svom domu

Napiti se u vlastitom domu u snovima obično ukazuje na to da ste usamljeni. Verovatno vaši prijatelji imaju mnogo privatnih i poslovnih obaveza, pa skoro da nemate sa kime da odete na kafu. Druga mogućnost jeste da je partner/ka prestao/la da obraća pažnju na vas, pa se zbog toga osećate loše. Ukoliko je reč o drugom slučaju, morate pod hitno da sa voljenom osobom razgovarate o tome što vas muči.

Pixabay
 

Sanjati da sami pijete

Ako u snu sami pijeje, to upozorava na sramotu. Moguće je da ćete nekim svojim postupkom povrediti voljenu osobu zbog čega ćete se postideti. Ne volite i ne umete da pokazujete osećanja pa ćete, umesto izvinjenja, napraviti glupost zbog koje će vas on/a i drugi ljudi osuđivati.

Sanjati da pijete u društvu

Ukoliko pijete u društvu, to ukazuje da ćete biti pozvani na veselje. Verovatno se radi o venčanju, krštenju ili nekom sličnom događaju kome ćete se naročito obradovati. Bićete dobro raspoloženi i opušteni pa ćete uživati u dobrom provodu, hrani i piću. Sanjati da vi gledate dok drugi piju Kada u snu vi gledate dok drugi piju, to implicira da vas neko kontroliše.

Moguće je da vaš/a partner/ka voli da zna sa kim se družite, šta radite i gde se nalazite u svakom trenutku. Često vam prebacuje da ga/je zapostavljate i da ne provodite dovoljno vremena zajedno pa se trudite da ga/je ne ljutite tako što izbegavate viđanje sa drugim ljudima.

Pixabay
 

Sanjati da previše pijete

Ako u snu previše pijete, to znači da bežite od problema. Vi ste osoba koja će sve uraditi samo da ne mora da ostane sama i da se suoči sa posledicama svojih grešaka. Trudite se da uvek imate isplaniran dan kako biste izbegli nepredviđene situacije i preterano analiziranje od kog nemate nikakvu korist.


BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike