Eva šta znači ako sanjate udaju

30.12.2022

15:30

0

Autor: 24sedam

Ovaj san ima nekoliko značenja, možete doživeti i sreću i nesreću

Eva šta znači ako sanjate udaju
Venčanje - Copyright Pixabay

Sanjati da se udajete za osobu sa kojom ste već u braku Sreća, ljubav. San simbolizuje buduću sreću u već postojećem braku.

Pixabay
 

Sanjati udaju za bivšeg momka

Ovaj san ima dvojako značenje i može se tumačiti ovako: prva varijanta je da niste zadovoljni postojećim brakom, te da se kajete za propuštenim prilikama i prošlim vremenima druga varijanta tumačenja je da ste nešto naučili iz vlastitih grešaka i da ih opet podsvesno primećujete i da ćete ih na vreme uočiti i sprečiti da ih ponovite ponovo Sanjati da ste se udali za poznatu osobu.

Pixabay
 

Ako se u snu udate za poznatu osobu, to ukazuje da vam se sreća osmehuje. Moguće je da ćete biti zadovoljni izborom partnera/partnerke i da će vaša veza/brak biti onakva kakvu ste oduvek zamišljali.

Pixabay
 

Voljena osoba će vam priređivati iznenađenja koja će vam pokazati koliko je pažljiv/a i koliko misli o vama. Sanjati da ste se udali za nepoznatu osobu Ukoliko se u snu udate za nepoznatu osobu, to upozorava na nesreću.

Može se desiti da ćete prebrzo doneti odluku o kojoj ste trebali dobro da razmislite. Zbog toga ćete ispaštati ceo život, a odmagaće vam ljudi iz okruženja koji će vas često podsećati na grešku koju ste napravili.

BONUS VIDEO:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike