Oni su narcisoidni, egocentrični i previše samouvereni! Ovo su najarogantniji horoskopski znaci

12.11.2021

18:00

0

Kada nešto požele to će i dobiti bez obzira koliko će štete drugima naneti na putu do svog cilja

Oni su narcisoidni, egocentrični i previše samouvereni! Ovo su najarogantniji horoskopski znaci
profimedia-0305136636 - Copyright Profimedia

Svi znamo bar jednu osobu koja misli da se svet vrti oko nje. Velika je verovatnoća da pripada nekom od ovih horoskopskih znakova.

Lav

Nije iznenađenje što su Lavovi na vrhu liste najarogantnijih među nama. Puni su sebe, zaokupljeni sobom, a ponekad i potpuno uobraženi, ali to je obično opravdano. Da nisu harizmatična bića kakva jesu, ne bi imali toliko sledbenika, prijatelja i pristalica. Lavov ego je toliko veliki da će ih teško bilo ko ili bio šta zaustaviti na putu do uspeha. Najveći faktor koji ih čini tako punim sebe je njihova arogancija, ne samo da misle da su najbolji, oni su u to ubeđeni.

Strelac

Strelčevi su šarmantni, radoznali i optimisti, međutim, problem je što misle da njihova ljupkost treba da nadoknadi sve njihove ne tako privlačne osobine, kao što su egocentričnost i sujeta. Misle da bi svi trebalo da ih koriste za primer i nikako ne razumeju ne slaganje drugih sa tim.

Bik

Bik ne veruje u kompromise, jer veruje da je uvek u pravu. Oni su popustljivi do te mere da su potpuno nesvesni potreba i osećanja drugih ljudi. Njihovi problemi nadmašuju svačije druge i uvek ih treba prvo rešavati, a ako to znači da problemi drugih ljudi ostaju bez nadzora, to je tako. Bikovi mogu biti toliko zaokupljeni sobom da mogu biti veoma bezosećajni prema drugim ljudima.

Profimedia
 

Ovan

Ovnu je veoma teško da uzme u obzir druge ljude i njihove emocije i potrebe. Nije da ih nije briga, već drugačije ne znaju. Previše su zauzeti da bi brinuli o drugima. Ako mu direktno zatražite pomoć, Ovan je tu, ali ne očekujte da reaguje bez poziva u pomoć. Ako nestrpljivost Ovnova spojite sa njihovim sebičnim stavom, možete videti zašto bi mogli da ispadnu arogantni.

Vodolija

Iako su često velikodušne, Vodolije mogu biti iznenađujuće zaokupljene sobom. Teško se nose sa tuđim emocijama, dobri su slušaoci, ali su toliko tvrdoglavi da je potpuno besmisleno pokušavati da ih odvratite od onoga što su sebi zacrtali kao cilj. Ono što oni rade je najvažnija stvar na svetu i u tom trenutku ništa drugo za njih ne postoji, piše yourtango.com.

Profimedia
 

Devica

Device su sveznalice i perfekcionisti, tako da nije iznenađujuće što mogu biti neverovatno uobražene. Srećom, bez obzira na to koliko je zaokupljena sobom uvek će učiniti sve što mogu da pomognu nekome da reši problem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike