Malo im za tugu treba! Tri najosetljivija horoskopska znaka

10.10.2021

17:00

0

Toliko su intuitivni da vam se čini kao da vam čitaju misli

Malo im za tugu treba! Tri najosetljivija horoskopska znaka
profimedia-0334754772 - Copyright Profimedia

Smatrate li se sebe izrazito osetljivom osobom? Da li ste previše zabrinuti kako će drugi ljudi reagovati na stvari koje radite i govorite? Brinete li se da ćete pogrešiti i povrediti druge?

U svetu astrologije, Ribe su te koje najviše plaču zbog svoje intuitivne i duboko emocionalne prirode, sasvim suprotno Vodolija ima malo ili nimalo empatije prema drugim ljudima i izbegava sve situacije u kojima će se pokazati nedostatak emocija.

RAK

Baš kao i Ribama, i ovim horoskopskim znakom vladaju emocije. Međutim, za razliku od njih, Rak neće previše raspravljati kada se oseća povređeno. Jednostavno će se povući u svoju ljušturu čim oseti pretnju svojoj emotivnoj stabilnosti. Emocionalno su aktivniji od gotovo svih drugih horoskopskih znakova i skloni su brizi o tome kako će se njihovi postupci odraziti na druge ljude. Rakovi su izuzetno empatični i duboko osećaju bol drugih.

Profimedia
 

ŠKORPIJA

Malo je onih koji će Škorpije percipirati kao osetljive zato što se njihova povređenost ne prikazuje na isti način kao kod Riba i Rakova te emocije njima vladaju na drugačiji način. Poznati su po tome da strpljivo čekaju svoju priliku da vam uzvrate istim merom. Škorpije su vrlo intenzivan znak i stvarno im je potrebna sekunda da se uvrede, ali kod njih nema previše mesta za suze kao kod Riba ili drame kao kod Rakova.

Profimedia
 

RIBA

Na spomen osetljivih znakova, većina će se istog trena setiti Riba. Njihova osetljivost već je ušla u legendu. Vrlo su emotivne i žive u svom svetu, a kada ih izvučete iz njega jednostavno se ne snalaze najbolje. Ne samo da ne skrivaju kada su povređene, nego će odmah započeti raspravu o tome zašto ste ih povredili, uz prigodnu dramaturgiju.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike