Horoskopske razmirice! Jedan znak je veće zlopamtilo od svih

10.10.2021

11:00

0

I dok su jedni poznati po sujeti, na druge je teško naljutiti se

Horoskopske razmirice! Jedan znak je veće zlopamtilo od svih
profimedia-0296290368 - Copyright Profimedia

Lav se uglavnom iznenadi kad shvati da je nekog povredio, pa umesto da se izvini, on se povlači. Vodolije su poznate po izraženom egoizmu čak i kada je jasno da su krive, dok Device mogu biti veoma tvrdoglave, pa čak i osvetoljubive.

Ovan

Pripadnici ovog znaka se lako uvrede, ali brzo i opraštaju. Ako ste ih uvredili nekoliko dana će vas ignoriste, ali će znati da cene ako se iskreno pokajete i izvinite za svoja loša dela. S druge strane. Ovnovi nemaju problem da se izvine kada shvate da su pogrešili. Slatkorečivi su i očekuju da će druga strana brzo oprostiti.

Bik

Pripadnici ovog znaka deluju poprilično misteriozno, jer vole da se svađaju bez nekog posebnog razloga, pa im je svađa svojevrstan oblik zabave. Njihova reč mora biti poslednja, ali ako i sami nešto zgreše neće se iskupiti standardnim izvinjenjem, već poljupcima, nežnostima i poklonima.

Profimedia
 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka lako opraštaju jer ne vole da budu u napetim odnosima. Čim im kažete da vam je žao i da vam nedostaju, Blizanci neće videti smisla u tome da se i dalje ljute, koliko god ih vi prethodno uvredili. Većinu svađa u kojima su oni krivci započnu jer ne mogu da kontrolišu svoj jezik, pa nenamerno vređaju bliske ljude. Ako se izvinjavaju, u tome su vrlo originalni i teško je na njih se naljutiti.

Rak

Rakovi su poznati po tome što dugo pamte ako ih je neko povredio, a često će smišljati i osvete. Najbolji način da vam oproste je iskren, iscrpan i dug razgovor ili pak pismo u kojem ćete detaljno objasniti kako vam je i zbog čega žao. Ako oni nešto pogreše, biće toliko uporni i neće vas prestati gnjaviti sve dok ne prihvatite njihovo izvinjenje.

Profimedia
 

Lav

Lavovi se najčešće iznenade kada shvate da su druge povredili svojim ponašanjem, pa se zbog toga povlače, izbegavaju razgovor i nadaju se da će situacija proći sama od sebe. Ne očekujte izvinjenja od Lavova, jer su oni poprilični egomanijaci, mada će na ako ih suočite sa dokazima ipak nevoljno priznati da su pogrešili. Uvredite li Lavove, najbolje je tome ne pridavati preveliku pažnju ili se šaliti na svoj račun, pa će oni to brzo zaboraviti.

Devica

Pripadnici ovog znaka mogu biti veoma tvrdoglavi, pa čak i osvetoljubivi. Najbolji način da im se izvinite ako ste pogrešili je da priznate čak i najmanju grešku i kažete da shvatate da su oni u pravu. Ako sami pogreše, neće im biti problem da zamole za oproštaj, i pritom će koristiti brojna opravdanja tako da ćete na kraju imati utisak da nisu baš mnogo zgrešili.

Profimedia
 

Vaga

Po svojoj prirodi Vage su poprilično sujetne i sklone drami, pa ako ih povredite moraćete se iskupiti grandioznim stvarima i na taj način osvojiti njihovu naklonost ponovo. Njihova omiljena psihološka taktika u svađi je odbijanje razgovora. Ako Vage pogreše, najčešće neće shvatiti u čemu je problem sve dok im to ne nacrtate.

Škorpion

Pripadnici ovog znaka smatraju da je njihova misija da isteruju pravdu, a sposobni su da se ljute mesecima dok ne popuste. Zbog velike uvrede staviće tačku i na najdublje odnose, ali je dobra stvar što se ne vređaju tako lako. Kada i sami pogreše, pokušaće vas pre svega omekšati svojim nežnim pristupom.

Strelac

Prema Zodijaku, Strrelčevi su najviše skloni opraštanju jer su sposobni da uvide zbog čega je uopšte došlo do nezgodne situacije i u tome pronaći deo svoje krivice. Ipak, nemojte to zloupotrebiti jer će izbegavati ljude zbog kojih se moraju stalno preispitivati. Ako oni pogreše, očekujte šarmantna izvinjenja koja će vas sigurno odobrovoljiti.

Profimedia
 

Jarac

Pripadnici ovog tvrdoglavog znaka ne opraštaju tako lako i sposobni su učiniti sve da shvatite koliko ste ih povredili. Zahtevaće od vas sva moguća objašnjenja za vaše ponašanje, a tek ako shvate zašto ste nešto napravili, u stanju su da oproste, ali ne i zaborave. Sami nemaju problem da priznaju da su pogrešili.

Vodolija

Vodolije nisu poznate po praštanju. Ponekad će i odglumiti da su oprostili tek toliko da ih ne opterećujete raspravama, a istinski će oprostiti tek ako vide da ste u potpunosti shvatili grešku. Kako imaju poprilično veliki ego, čak i ako su oni pogrešili neće se previše izvinjavati,  već će očekivati da ga prihvatite što god napravio.

Ribe

Kod svake vrste rasprava Ribe se vode intuicijom, pa vam ponekad iz neshvatljivih razloga neće oprostiti manji propust. Ako oni pogreše, njihovo izvinjavanje uvek sadrži i dozu dramatičnosti, punu velikih reči, poljubaca i zagrljaja, piše 24sata.hr.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: A.G.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike