Čime žele da se bave horoskopski znaci: Ovan bi da bude glumac, a Lav direktor

30.09.2021

11:00

0

Svaki horoskopski znak mašta o određenim zanimanjima u kojima misle da bi bili dobri

Čime žele da se bave horoskopski znaci: Ovan bi da bude glumac, a Lav direktor
Copyright Pixabay

Želje su jedno a stvarnost nešto sasvim drugo. Astrolozi su otkrili čime žele da se bave horoskopski znaci.

Ovan je, na prvi pogled miran i flegmatičan, a najviše bi voleo da se na đe na sceni kao glumac, komičar ili muzičar. Voleo bi da bude i reli vozač, hirurg, oficir, inženjer. Žena-Vodolija mašta da izgradi karijeru u javnom poslu, da bude snažna i samostalna žena koja neće ustuknuti ni pred jednom preprekom.

Bik bi najviše voleo da bude sam svoj gazda, ali ga privlači i umetnost, naoročito muzika, slikarstvo, vajarstvo. Ženu rođenu u znaku Bika bi želela da se bavi medijima, filmom, dizajniranjem nameštaja, tekstila, mode i nakita. 

Blizanci vole poslove u vezi sa medijima i marketingom. Najviše bi voleli da budu novinari i u tom poslu su veoma dobri zbog urođene snalažljivosti da dođu do strogo poverljivih informacija. Ženske predstavnice ovog znaka privlače poslovi koji imaju veze sa putovanjima, ali bi volele da budu i stilisti i modni kreatori.

Žena Rak mašta o tome da bude profesorka, umetnica ili modni dizajner. Muškarac rođen u ovom znaku najradije bi se bavio privatnim biznisom, i to u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i umetnosti. Kada su sportovi u pitanju, voleo bi da ima svoju teretanu, bazen ili da otvori klub borilačkih veština. 

Lav je rođeni šef, pa mu najviše odgovaraju direktorska zvanja. Ali, voleo bi da se bavi i politikom, vojnim pitanjima, diplomatijom, umetnošću, filmom i sportom. Žena rođena u ovom znaku najradije bi da bude estradna ličnost, pevačica, glumica, stjuardesa, modni kreator, diplomata ili privatni preduzetnik.

Devica voli da bude psiholog, predavač, pronalazač, arhitekta, dizajner, da se bavi unutrašnjom dekoracijom, slikarstvom, modom, novinarstvom i pisanjem. Posebno voli poslove koji podrazumeva rad sa strancima. Muška Devica mašta o golubarniku i prodavnici kućnih ljubimaca.

Pixabay
 

Vaga voli da ulaže u nekretnine i poslove sa strancima koji joj omogućavaju da putuje, mada bi volela da ima i butik, cvećaru, parfimeriju ili kozmetički salon. Muška Vaga želi da bude organizator, književnik i matematičar.

Škorpije oba pola najviše vole da se bave elitističkim zanimanjima.Posebno bi volele  da se bave poslom forenzičara, detektiva ili filmskog producenta.

Strelac voli da radi u marketingu ili turističkoj agenciji. Žena Strelac bi volela da se bavi poslovima u vezi sa estradom, filmom, dizajnom, turizmom, galerijama ili antikvarnicama, a muški Strelac bi da ima auto-moto salon ili da radi u njemu.

Pixabay
 

Jarac zna često da bude u poslovima koje baš i ne voli mnogo ali mu donose novac ali i zato što on to zna dobro da radi. Da može da bira, najviše bi voleo da se bavi slikarstvom, komponovanjem, istorijom, atrologijom, arheologijom, rudarstvom i geologijom.

Muškarac rođen u znaku Vodolije voli poslove u medijima, trgovini, politici, muzici, košarci, informatici, elektrotehnici. Ženska Vodolija obožava marketing i poslove u kojima nema fiksno radno vreme.

Žena Riba bi da bude farmaceut, hemičarka, laborantkinja ili kozmetičarka, ali i balerina, plesačica ili sportistkinja. I muškarac rođen u ovom znaku voli društvo umetnika i sportista i privlače ga poslovi u kojima dolazi u kontakt sa mnogo ljudi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike