Rođeni 1. januara - "Novogodišnje bebe" nešto čini posebnim

01.01.2022

10:15

0

Autor: 24sedam

Njihov rođendan slavi čitav svet

Rođeni 1. januara - "Novogodišnje bebe" nešto čini posebnim
Veliki godišnji horoskop za 2023. godinu - Copyright Profimedia

Ljudi rođeni 1. januara nisu samo „novogodišnje bebe“. Studije otkrivaju mnogo više od toga.

Šta astrologija kaže o Jarčevima? Ona ih određuje kao najodgovorniji znak Zodijaka. Praktičan znak koji krasi disciplina, potreba za sigurnošću, ali i tvrdoglavost.

Uz sve kvalitete koje Jarac prirodno poseduje, u stanju je da postigne ono o čemu većina može samo da sanja.

Profimedia
 

Oni su ambiciozni, nežni i originalni. Često su na rukovodećim pozicijama jer barataju činjenicama i ne podležu emocijama.

Vole da organizuju, strukturišu i imaju potrebu da zapovedaju i na poslu i kod kuće. Ali tu su i one dobre osobine: studiozni su, neguju obrazovanje i ne odriču se svojih uverenja. Ponekad imaju velike težnje a ponekad ih principi, lojalnost i poštenje sprečavaju da ostvare svoje ambicije. Znaju i da preuzmu previše odgovornosti na sebe.

Profimedia
 

Jarčevima je važna karijera i oni imaju sposobnost da se nose sa tešim ljudima pre svega zato što su vrlo trpeljivi i skloni kompromisima. Oni nisu osobe koje baš vole promene i teško prave radikalne promene u svom životu. U poslu znaju nekada i da sakriju emocije ali i da upotrebe šarm u cilju napretka u karijeri.

Astrološka analiza 1. januara predviđa da su u pitanju osobe koje imaju svoj jedinstveni stil rada. Stalno menjaju sebe, i to je sjajno. Lepota koju posedujete dolazi iznutra. Međutim, skloni su da vide stvari kroz ružičaste naočare uglavnom zbog svoje nezavisne prirode.

Profimedia
 

Danas rođendane slave glumica Eva Ras, kompozitor Kornelije Kovač, bivši košarkaš Ljubodrag Duci Simonović, reditelj Srđan Dragojević...

1.januara rođeni su i prvi direktor FBI Edgar Huver i pisac knjige „Lovac u žitu“ Džerom Dejvis Selindžer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike