Što Žena od sultana krije novu ljubav? U njoj već dugo uživa, ali daleko od znatiželjnih pogleda!

24.03.2023

20:25

0

Pevačica, s druge strane, na sva zvona priznaje da je veoma srećna na tom polju

Što Žena od sultana krije novu ljubav? U njoj već dugo uživa, ali daleko od znatiželjnih pogleda!
Tijana Milentijević - Copyright ATAImages/M. M.

Tijana Milentijević se u javnosti istakla još kad se pojavila u „Zvezdama Granda". Kasnije kao Tijana eM, a onda i Žena od sultana po istoimenom hitu, publika je gotovo svakodnevno pominje i interesuje se kako za njene poslovne, tako i za privatne avanture. 

 

 

Gostujući u jednoj emisiji, mnoge je zaintrigirala priznanjem da je ponovo zaljubljena i srećna na tom polju, međutim, nastavlja da ćuti po pitanju identiteta izabranika, a za to je našla i jako opravdanje. 

- Zaista sam sada srećna i ispunjena. Već duže vreme ne govorim o tome javno. Svaki put kada sam o tome govorila nije ispalo dobro, tako da ću za sada sve to držati za sebe. Kada to bude nešto ozbiljno, podeliću sa svima, jedva čekam - kazala je ona u „Grand Magazinu" koja, pak, društvo nije posebno menjala kako su dolazile godine, ali i uspeh. 

„Ostala sam ista kao pre!"

- Prosto, ja sam tako vaspitana i uvek ću biti takva, nevezano koliki uspeh ću postići u životu. Uvek ću se družiti sa ljudima sa kojima sam se i ranije družila. Ljudi koji su meni bili prijatelji i pre nego što sam postala zvezda su još uvek tu, a ko me je jednom izdao za mene je zauvek precrtan. Ja sam ostala ista kao pre – naglasila je u pomenutoj emisiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike