„Ne smeta mi što mnogi misle da ću zauvek ostati Žena od sultana!" Tijana eM otvorila dušu: Progovorila i o zaradi!

31.07.2022

11:40

1

Pevačica naglašava da živi sasvim lagodno, ali da još uvek nema sopstvenu nekretninu

„Ne smeta mi što mnogi misle da ću zauvek ostati Žena od sultana!" Tijana eM otvorila dušu: Progovorila i o zaradi!
dm_sat_ng_24112021_0008 - Copyright G.G./ATAImages

Tijana Milentijević je još pre nešto više od decenije u „Zvezdama Granda" pokazala veliki talenat. Međutim, napravila je pauzu posle osvojenog visokog devetog mesta u finalu, pa se na scenu vratila s hitom „Žena od sultana", koji se i dalje „vrti".

Dok mnogi sada veruju da ju je to zauvek obeležilo - ona se ne žali i smatra da to uopšte nije loša stvar, uzimajući u obzir koliko joj je ta pesma donela.

- Zadovoljna sam i ponosna i moram da kažem da mi ne smeta što mnogi kažu da ću zauvek ostati „Žena od sultana". To je hit koji će obeležiti sigurno celu moju karijeru ili bar početak iste, tako da sam zbog toga presrećna. Sviđa mi se kojim tokom sve ide jer se trudim da pokažem ljudima kvalitet. Osim tih pesama koje snimam ja umem i da pevam nešto sasvim drugačije - rekla je Tijana eM, prenosi „Grand onlajn", pa pevačica je nastavila o zaradi te tome da li je konačno skupila dovoljno za stan.

- Ja sam zaradila dovoljno koliko je meni potrebno, da ugodim sebi kako ja volim. Još uvek nisam kupila stan, ali ću vrlo uskoro. Kupila sam sebi auto, radim na projektima i to mi je trenutno najvažnije - objasnila je jedna od svakako najatraktivnijih pevačica, koja ne krije da je korigovala svoj izgled ne bi li dostigla savršenstvo.

- Nije tajna i ne krijem da sam korigovala usne i grudi, ali ne zbog karijere, nego zbog sebe, sada sam sebi lepša - zaključila je Milentijevićeva.

Tijana Milentijević ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike