Tijana eM je imala problem sa bivšim, sad kaže: Sa svim nekadašnjim momcima sam u super odnosima

25.05.2022

18:06

0

Pevačica je odgovorila i na pitanje da li je razmišljala o svojoj potencijalnoj svadbi

Tijana eM je imala problem sa bivšim, sad kaže: Sa svim nekadašnjim  momcima sam u super odnosima
tijana milentijevic (6) - Copyright 24sedam/N.V.

Pevačica Tijana Milentijević otkrila je da li je nekad zamišljala svoju svadbu, a zatim ispričala da je već finansijski dovoljno zaradila.

- Mislim da svaka žena ima želju da se uda i zamišlja neko svoje venčanje iz snova, tako da sam i ja jedna od njih, ali ne žurim. Želim da se prvo ostvarim u karijeri i da završim ovo što sam započela, ima vremena, mlada sam.

Kako joj je početak karijere obeležio veliki hit "Žena od sultana", Tijana otkriva da li je uspela od te jedne pesme da zaradi za stan.

- Uspela sam da zaradim dovoljno koliko je meni potrebno, da ugodim sebi onako kako ja najviše volim, tako da uskoro će biti i stan koji ja još nisam kupila i nadam se, Bože zdravlja, da bude i posla i da smo svi živi i zdravi, pa ću kupiti stan. Kupila sam sebi auto, radim na projektima.

G.G./ATAImages
Tijana eM

O njenom ljubavnom životu se mnogo pričalo, a ona otkriva da li su je u životu muškarci mnogo povređivali.

- Mislim da ne, verovatno sam ja njih više, bar imam takav utisak - kaže Tijana za Republika.rs i otkriva da li se plaši osvete nekog bivšeg u vidu priče ili nekog eksplicitnog snimka.

- Iskreno, mislim da tako nešto ne postoji, bar da ja znam, nisam takva osoba i ne radim takve stvari, da se snimam. Nisam dosad ništa snimala, bar da sam ja u to upućena, a isto tako smatram da sa druge strane nema potrebe da uradi tako nešto zato što sam sa svim svojim bivšim momcima u super odnosima i prijatelji smo i dan danas.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike