„Napali me zbog te jedne reči i onog čaršava iz Turske!" Šaran otvoreno o „Ženi od sultana", pa pevačima koji ga nerviraju

11.09.2022

19:29

0

Ovaj hit je mladu Tijanu eM vinuo među same zvezde, a izvođenjem istog su i njene brojne kolege uspele da privuku veliku pažnju javnosti

„Napali me zbog te jedne reči i onog čaršava iz Turske!" Šaran otvoreno o „Ženi od sultana", pa pevačima koji ga nerviraju
Copyright Foto: 24sedam/ Goran Sivački

Iako se Saša Šaran Nikolić zbog „Žene od sultana" u jednom trenutku našao i na meti osuda, nema sumnje da je napravio hit koji je, najpre, za Tijanu Milentijević bio velika odskočna daska, a sa druge strane - totalno zaludeo javnost.

„Sve su se kockice poklopile"

- Ta pesma je sociološki fenomen oko koje su se vodile tolike polemike da je čak Srđan Dragojević imao svoje mišljenje. Napali su me da sam proturski, antisrpski, jedino što je u pesmi je reč „sultan" i onaj čaršav koji je bio iz Turske - počeo je na ovu temu Šaran, piše „Grand onlajn", a on je nastavio:

- Jedan hit mora da bude kompletan. Intrigantan tekst i muzika, Tijana, novo lice, lepa, mlada žena i spot. Sve zajedno mora da se složi da bi došao uspeh.

Tijana Milentijević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Muzičar, takođe, smatra da svako može uspeti, ali samo ukoliko oko sebe ima one koji će iz njega izvući najbolje.

- Mislim da mogu da napravim zvezdu od bilo koga, samo da mu nađem „pravo odelo". Svako je stvoren za nešto, neko je komedija, neko je drama, neko je p*rno, ali lupaju na pogrešna vrata - izjavio je on, kod kog mnogi odlaze zarad popularnosti.

„Ništa ako si cepanica!"

- Pevači me nerviraju, oni samo hoće hit i, ja im dam, ali ako si ti cepanica, ništa nisi uradio. Moraju da shvate da na njihove nastupe dolaze ljudi koji prate njihov kult ličnosti. Moraš da imaš harizmu, moraš ti da budeš taj - objašnjavao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike