Kako u stvari izgledaju susreti Tijane eM s bivšim dečkom: To je prošlost koju se trudim da zaboravim!

30.01.2022

10:51

0

Iako je sa „Ženom od sultana" dotakla same zvezde, ne planira da stane - već radi punom parom

Kako u stvari izgledaju susreti Tijane eM s bivšim dečkom: To je prošlost koju se trudim da zaboravim!
Copyright Tijana Milentijević ATAImages/Antonio Ahel

Tijana Milentijević, u javnsti daleko poznatija kao „Žena od sultana" zbog istoimenog hita, kao i Tijana eM, još uvek daje 100 odsto sebe za karijeru i gleda samo napred. U nedavno obavljenom razgovoru s medijima, međutim, osvrnula se i na razne druge teme, te otkrila kako se nosi s tim što je često nazivaju „kraljicom bakšiša", ali i kako prolaze susreti s bivšim dečkom s kojim je doživela veliku dramu.   

- Svakako da mi takav kompliment („kraljica bakšiša") prija i drago mi je što ljudi to tako vide, iako nije uvek tako kako izgleda - počela je Tijana, piše „Blic", pa odgovorila i na pitanje vezano za snimak s jednog privatnog slavlja, gde su k njoj „letele" novčanice od 100 i 500 evra. 

 

 

- Kao što rekoh nije tako kako izgleda. Obično je taj „bakšiš" cena za koju ja tu zapravo dođem da pevam, pa taj novac daju kroz bakšiš.

Šuškanja da se s bivšim i viđa je ne izmeštaju. 

- Sreli se jesmo nekoliko puta u gradu i porazgovarali kroz pitanja: „Kako si?, „Šta ima novo?” ...To je prošlost o kojoj ne razmišljam i koju se trudim da zaboravim. S obzirom na dve i po godine veze, smatram da je kulturno javiti se i razmeniti par reči - priča ona, koja bi svoj trenutni emotivni status okarakterisala samo kao „srećna". 

Posle automobila, od velikih kupovina joj je u planu stan, dok novitete na poslovnom planu kaže da bi publika mogla da očekuje već do proleća. 

- Ja se nadam da će do proleća izaći nešto novo, jako sam nestrpljiva - iskrena je pevačica. 
Kad je kakav talent-šou u pitanju, da se ponovo takmiči, birala bi Mariju Šerifović za mentorku. 

 

 

- Već sam išla u njenu školu pevanja i znam da odlično prenosi znanje! - otkriva Milentijevićeva koja je inače čest gost u „Grandovim" emisijama. 

Na pitanje da li joj Popović čestita na uspesima, te da li mu je žao što nisu možda i više ulagali u nju, kaže - da i nisu u kontaktu.

- Sa Sašom Popovićem se trenutno ne čujem i nije mi čestitao. Rado idem u sve „Grandove" emsije i takmičenje je svakako jedno divno životno iskustvo - zaključila je. 

Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike