Futa progovorio o svom bolu nakon tri porodične tragedije i otkrio detalje zdravstvenog stanja: Ostao je sam, ali ne gubi nadu!

18.02.2023

08:33

1

Retko izlazi iz kuće, ali ne gubi nadu u bolje sutra

Futa progovorio o svom bolu nakon tri porodične tragedije i otkrio detalje zdravstvenog stanja: Ostao je sam, ali ne gubi nadu!
Marina Tucaković, Futa Radulović, Milan Laća Radulović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Za kompozitora Alaksandra Futu Radulovića protekle dve godine bile su bolne. Njegovu porodicu zadesila je trostruka tragedija, a on je jedini koji je ostao da se bori sa teškim posledicama.

Čuveni Futa svakog dana obilazi grobnice svojih nikad prežaljenih sinova Miloša i Milana, kao i supruge Marine Tucaković.

Sam je ostao u porodičnom domu na Zvezdari, a sada je ljubazno progovorio za javnost i podelio tugu.

24sedam ATAimages/M.M. Printscreen/Youtube/Kurir
Milan Laća Radulović, Aleksandar Radulović Futa

Uprkos svemu, čuveni kompozitor i aranžer se trudi da stoički nastavi dalje, ali priznaje da mu nimalo nije lako.

- Pitate me kako sam? Šta da vam kažem, znate sve šta sam doživeo... Tako je kako je, naravno da nije lako, ali idem dalje... - tiho je rekao Futa.

Radulović jeste izgubio sve svoje najmilije, ali ne i nadu. U svoja četiri zida umetnik kroji planove kako bi mu vreme brže prošlo i na taj način pokušao bar na trenutak da zaboravi bol.

- Imam neke projekte u planu. Još uvek nije vreme za njih, ali planiram da realizujem nešto po tom pitanju. Reč je o nekoliko stvari, obavestiću vas već o tome - najavio je on.

Futa priznaje da zdravstveno ne stoji baš najbolje, čvrsto veruje da će biti bolje, a iz porodičnog doma retko izlazi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milan Laća Radulović i Marina Tucaković

- Šta da vam kažem, dobro sam. Ma ja ne volim o tome ni da pričam. Eto, biće bolje... Hvala vam što pitate, ali trenutno je takva situacija da ništa novo nemam da vam kažem. Pratili ste i sami šta se dogodilo... Ja sam, evo, tu, uglavnom u kući. Mogu samo još jednom da vam se zahvalim što ste se javili - rekao je Futa za Kurir.

Podsetimo, Futin život obeležile su tri smrti. On je čovek koji je, praktično, izgubio porodicu. Prvo mu je, pre petnaest godina, preminuo sin Miloš. On je umro 1. decembra 2008. u porodičnoj kući, gde ga je i pronašla majka Marina. Ona je krajem 2021. godine izgubila bitku s teškom bolešću, u 67. godini, dok je Milan životnu bitku izgubio tokom putovanja u Tel Aviv.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike