Jovana Jeremić počinje da piše pesme za estradu: Voditeljka otkrila kome će prvu pesmu posvetiti

13.02.2023

14:57

1

Ona je istakla da će njene pesme imati priču i težinu

Jovana Jeremić počinje da piše pesme za estradu: Voditeljka otkrila kome će prvu pesmu posvetiti
Jovana Jeremić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da intrigira javnost svojim potezima, a sada je šokirala auditorijum svojim novim poslovnim planovima. Naime, osim rada na televiziji, Jovana je vrlo smelo istakla da će se upustiti u pisanje pesama za estradne umetnike. 

Naime, Jeremićeva je otkrila da bi volela da se oproba u pisanju pesama, te da joj je najveća inspiracija pevačica Aleksandra Prijović. 

- Mislim da je naša javnost ostala dosta uskraćena posle smrti Marine Tucaković. Neko sam ko voli da piše. Kada budem našla taj neki svoj mir i prostor gde ću da živim, krenuću da pišem pesme za pevače. Zato što sam ja škorpija u horoskopu kao i Marina Tucaković. Ona je mene mnogo volela, kao što sam i ja nju. Mislim da sam sposobna kada imam inspiraciju da napišem dobru pesmu - rekla je Jeremić. 

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

 

Kada bude spremna da napiše tekst, Prijovićeva će biti prva kojoj će isti i pokloniti. 

- Moja najveća inspiracija je Aleksandra Prijović. Ekskluzivno ću ti reći, moja prva pesma koju ću napisati biće posvećena baš njoj i tu pesmu ću joj ja pokloniti. Ona to ne zna, jer sam se ja samo probudila jedno jutro i razmišljala sam toliko o njoj koliki je borac i šta je sve uspela sama. Ja sam nju pratila još od takmičenja „Zvezde Granda“. Znala sam da će ona napraviti ogromnu karijeru - otkrila je Jeremić i otkrila o čemu će njene pesme govoriti i odakle će crpeti inspiraciju: 

Antonio Ahel/ATAImages
Aleksandra Prijović

- Ja neću pisati pesme droga, s*ks, ludilo, džipovi, klubovi, satovi, itd. Moje pesme će imati priču, težinu i dubinu. Negde slično onom što voli da peva Ceca i Aleksandra Prijović. Možda budem uspešna, a možda budem i neuspešna, ali ću da pokušam. To je zato što su „jovanizmi“ doživeli neverovatnu popularnost. Poslednji koji sam u nedelju smislila glasi ovako: „Najpre sam ostala sama kao pas, a onda postala jaka kao u vuk“ -  rekla je Jovana Jeremić u emisiji „Puls Srbije“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike