Laći održan 40-dnevni pomen, Futa se oglasio za 24sedam: Živim kako moram

27.01.2023

13:32

0

Milan Radulović preminuo je iznenada u Izraelu, a njegov otac ostao je potpuno sam

Laći održan 40-dnevni pomen, Futa se oglasio za 24sedam: Živim kako moram
Milan Laća Radulović, Aleksandar Radulović Futa - Copyright 24sedam ATAimages/M.M. Printscreen/Youtube/Kurir

Milan Laća Radulović preminuo je iznenada u decembru prošle godine u Izraelu, u 36. godini, a iako se ne zna tačan datum kada je preminuo, porodica i bliski prijatelji održali su 40-dnevni pomen protekle subote.

Printscreen/Youtube/VIPTV SRBIJA
Milan Laća Radulović

Njegov otac Aleksandar Futa Radulović, kome su već preminuli jedan sin i supruga Marina Tucaković, ostao je potpuno sam, što je dodatno brinule njegove najbliže.

Međutim, on je za 24sedam otkrio da se bori sa velikim bolom.

- Dobro sam, živim kako moram. Pomen smo održali u subotu, 21. januara, samo najbliži. Držim se, šta bih drugo, hvala vam - rekao je kratko Futa za 24sedam.

ATAImages/M.M.
Aleksandar Radulović Futa

Vest o smrti Milana Laće Radulovića javnost u Srbiji je ostavila u šoku. On je, naime, bio na odmoru u Izraelu, gde je stigao početkom decembra 2022. godine, a plan mu je bio da tamo provede nepunih dvadesetak dana. 

Futa je prijavio sinovljev nestanak 19. decembra, pošto se nije čuo sa sinom nekoliko dana. Samo dan kasnije javljeno je iz izraelske policije srpskoj ambasadi da je pronađeno neidentifikovano telo koje odgovara opisu koji im je dat. 

Telo je, kako se navodilo, pronašla služba hitne pomoći u utorak, 13. decembra, u ranim jutarnjim časovima, na ulici u Tel Avivu, bez svesti.

Laćinoj sahrani prisustvovao je veliki broj ličnosti sa javne scene, koji nisu skrivali suze, a mnoge je iznenadilo što se na njegovom ispraćaju nisu pojavile Jelena Karleuša, Ana Nikolić i Ceca Ražnatović, koje su bile bliske prijateljice i saradnice njegove majke. 

On je sahranjen na Novom groblju u Beogradu 27. decembra, u porodičnoj grobnici gde počiva kraj majke Marine Tucaković i brata Miloša. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike