Isplivali novi detalji smrti Laće Radulovića: U istragu se uključio i Interpol, a evo kada će telo biti dopremljeno u Srbiju!

20.12.2022

18:30

1

Trebalo je da se vrati u Beograd iz Izraela juče, na Svetog Nikolu

Isplivali novi detalji smrti Laće Radulovića: U istragu se uključio i Interpol, a evo kada će telo biti dopremljeno u Srbiju!
MIlan Laća Radulović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vest o iznenadnoj smrti tekstopisca Milana Laće Radulovića potresla je čitavu javnost, a sada su otkriveni novi detalji smrti sina pokojne Marine Tucaković.

Kako nezvanično saznajemo iz Ministarstva spoljnih poslova, Milan Laća Radulović je na putovanju u Izraelu bio sa prijateljem, koji je još pre tri dana prijavio njegov nestanak. U istragu se uključio i Interpol, jer je reč o stranom državljaninu.

Interpol je danas obavestio ministarstvo da je Laćino beživotno telo pronađeno na ulici u Tel Avivu, a da će za Srbiju biti dopremljeno tek u nedelju.

Prvobitan dogovor je bio da se Laća iz Izraela vrati juče, na Svetog Nikolu. Međutim, tekstopisac se nikome nije javljao danima, a posle posete 12. decembra biblioteci prvog izraelskog premijera i još nekim znamenitostima, gubi mu se svaki trag.

Printscreen/Youtube/Kurir
MIlan Laća Radulović

Laćin život obeležila su dve velike tragedije, smrt majke Marine Tucaković i brata Miloša, koji je preminuo 2008. godine.

Podsetimo, Laća je uvek je bio izričit u iznošenju svojih stavova javno, te se nije libio da javno kaže u lice svakom sve što misli, zbog čega se zamerao mnogim pevačima.

U jednom od poslednjih intervjua Laća je otkrio da nema volju da piše pesme za estradne umetnike, ali da je zato posvećen pisanju feljtona koji govori o njegovoj majci Marini Tucaković, koja mu je bila najbolji prijatelj, oslonac i podrška, a između ostalog je govorio o o svom odvikavanju od droge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike