Koban decembar za decu Marine Tucaković! Futa ostao sam, a u ovom mesecu izgubili su i "muzičkog sina"

20.12.2022

16:00

0

Velike tragedije zadesile su njihovu porodicu u ovom periodu

Koban decembar za decu Marine Tucaković! Futa ostao sam, a u ovom mesecu izgubili su i "muzičkog sina"
Marina Tucaković - Copyright Marina Tucaković, Antonio Ahel/ATAImages

Danas su stigle tragične vesti da je sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, tragično preminuo tokom boravka u Izraelu, a njegov otac Aleksandar Futa Radulović zavijen je u crno.

Mnoge tragedije zadesile su njihovu porodicu, a Futa koji je sada ostao sam, pamtiće decembar kao koban i bolan za njegovu porodicu.

Naime, vest o iznenadnoj smrti starijeg sina i brata Miloša, Marina, Futa i Laća teško su podneli. Tog 1. decembra 2008. godine Tucakovićeva je njegovo beživotno telo pronašla u stanu.

 

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na ekskurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite - opisala je jednom prilikom Marina veoma bolan dan.

ATAImages/M.M.
Aleksandar Futa Radulović

Međutim, takođe u decembru Futa je izgubio i drugog sina Laću, koji je iznenada preminuo nakon smrti Marine koja je preminula u septembru prošle godine.

O bolnom decembru govorila je Marina i iz drugih razloga, a to je odlazak Džeja Ramadanovskog koji je naprasno umro i koga je smatrala svojim muzičkim sinom. On je preminuo u svom stanu 6. decembra, u nedelju, baš na dan kako je glasio i njegov najveći hit za koji je upravo Marina bila zaslužna - "Nedelja".

- Ja se dosta dugo nisam videla sa njim. Izbegavam zbog korone da se družim, i zbog moje bolesti. Futa se jako često čuo sa njim, oni su tu bliži negde, po muškoj priči. Nisu stigle da mi se vrate slike, nisam imala pojma. Ja sam to čula pre 15-20 minuta, spavala sam... Bila sam u šoku. Ali znate kako, strepela sam. Nije mi dobro izgledao, on je imao operaciju srca, to njegovo ludovanje, inat životu. Sve je to u redu, ja razumem, ali nije prvi... I sin nam je stradao, i mnogi drugi - poručila je Tucakovićeva posle odlaska Džeja, a ta vest takođe je potresla i Futu.

ATAImages/ A.A.
Džej Ramadanovski

Podsetimo, Futa je nakon vesti da mu je sin Laća preminuo rekao da je njegovo beživotno telo pronađeno na ulicama Tel Aviva, gde je bio na godišnjem odmoru, te da je njegov nestanak bio prijavljen 12. decembra. O tome se oglasio i ministar Ivica Dačić, koji je poručio:

Printscreen ,,Novo jutro"
Milan Laća Radulović

- Naša ambasada u Tel Avivu je dobila informaciju od Interpola da je, nažalost, vest o smrti Milana Radulovića tačna. Ambasada će pomoći u prebacivanju njegovog tela u našu zemlju. Izražavam najdublje saučešće porodici i prijateljima - rekao je Ivica Dačić za Alo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike