"Futa ne želi obdukciju"! Laćina kuma se ne odvaja od njegovog oca, otkrila šta joj je rekao kad je saznao sa sinovljevu smrt

22.12.2022

08:13

0

Još uvek se ne zna kada će biti održana sahrana

"Futa ne želi obdukciju"! Laćina kuma se ne odvaja od njegovog oca, otkrila šta joj je rekao kad je saznao sa sinovljevu smrt
Aleksandar Futa Radulović - Copyright G.G./ATAImages

Smrt Milana Laće Radulovića i dalje izaziva šok i nevericu kod svih koji su ga poznavali.

Njegova kuma Marijana ne odvaja se od Laćinog oca Aleksandra Fute Radulovića, koji i dalje ne može da se povrati od šoka zbog sinovljeve smrti.

- Nemamo nijednu novu informaciju otkako su nam javili da je Laća preminuo. Bila sam dokasno s Futom, šta da vam kažem. Futa je mrtav čovek, u šoku je. Ostao je zatečen, nema više nikoga, kako čovek može da se oseća. Ja nakratko odem kući, ali nikad ga ne ostavljam samog. Tamo je žena non-stop koja je radila i dok je Marina bila živa, dolaze Laćini drugari kod njega, tako da je uvek neko tu s njim - priča ona i nastavlja:

ATAImages/M.M.
Aleksandar Futa Radulović

- Futa mi je juče rekao: "Sve sam mogao da zamislim da me u životu strefi, ali ovako nešto nikad ne bih pomislio." Ne znam šta se Laći desilo, meni je to sada misterija. U Tel Avivu je bio smešten u hotelu, na put je otišao s društvom.

Razlog zašto je sve šokirala Laćina smrt je i to što se on, pre nego što je pronađen na ulici, nekoliko dana vodio kao nestala osoba.

- Kad smo se poslednji put čuli Laća i ja, bio je veseo, normalno je pričao i imao je razne planove. Meni sad nije jasno kako je sam nađen, a nije se odvajao od ljudi koji su išli s njim. Što se obdukcije tiče, Futina želja je da se to ne radi, a ja sad ne znam da li ćemo morati zbog uzroka smrti. Futa ima želju da se odmah napravi sahrana, da se Laća sahrani u porodičnoj grobnici. Nije mu do života, čovek priča da mu se ne živi više. Šta da vam kažem... Laća je bio buntovan, svojeglav, išao je često protiv vetrenjača, ali je bio dobar. Žao mi je što se ovo desilo. Ne mirim se s tim da ga više nema.

Printscreen/Youtube/VIPTV SRBIJA
Milan Laća Radulović

Kako smo nezvanično saznali, Laćino telo trebalo bi da bude dopremljeno u Srbiju u nedelju. Međutim, još uvek nije sigurno kada će se održati sahrana, ali ono što jeste je to da će on počivati pored majke Marine i brata Miloša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike