Najveći hitovi koje su stvorili Futa, Marina i Laća: Impresivna porodična biografija koja će se zauvek slušati

21.12.2022

10:48

0

Njih troje su, zajedno, stvorili nekoliko hiljada hitova za pevače kako u Srbiji, tako i u regionu...

Najveći hitovi koje su stvorili Futa, Marina i Laća: Impresivna porodična biografija koja će se zauvek slušati
Marina Tucaković, Futa Radulović, Milan Laća Radulović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Milan Laća Radulović preminuo je iznenada u Izraelu, a vest o njegovoj smrti šokirala je domaću javnost.

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute nasledio je talenat od svojih roditelja, a njihove pesme otpevale su najveće domaće zvezde. Na nekima od njih su čak i zajedno radili.

Aleksandar Radulović Futa

Marininog supruga Futu javni život nikada nije zanimao, čak ni kada se pre nekoliko decenija probijao na estradnom nebu i svakodnevno gradio ime na domaćoj javnoj sceni.

Postigao je neverovatne uspehe, a u Futinu biografiju upisani su neki od najvećih hitova na Balkanu, koji se i danas slušaju i pevaju.

"Popij me kao lek", "Kukavica", "Da li to ljubav pravi od nas slabiće", "Vazduh koji dišem", "Fatalna ljubav", "Oprosti mi suze" - sve su to hitovi koje je otpevala Ceca Ražnatović, a koje potpisuju Marina i Futa.

ATAImages/M.M.
Aleksandar Radulović Futa

"Opet imam razloga da živim" od Ane Bekute, "Nikom nije lepše nego nama" i "Loša sreća" od Viki Miljković, "Poželi sreću drugima" i "Hajde da se volimo" od Lepe Brene, "Zašto nosiš prsten moj" od Mire Škorić, "Gde ću sad, moja ružo" i "Rađaj sinove" od Džeja Ramadanovskog, "Lijte kiše" od Zorice Marković, "Laže me vino" od Harisa Džinovića i mnoge druge takođe potpisuje Aleksandar Radulović Futa.

Inače, zanimljivo je da je Futa godinama za druge pevače pevao prateće vokale, a pored toga svira klavijature i gitaru, pa je podjednako dobro stvarao pesme u pop, folk i rok žanru.

Marina Tucaković

Marina nas je, nažalost, napustila u septembru prošle godine, a koliko je bila voljena među pevačima govori činjenica da ne postoji osoba koja se nije oprostila od nje, a da se bavi muzikom.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

ATAImages/Antonio Ahel
Marina Tucaković

"Dodirni mi kolena" grupe Zana, "Podseti me što to bješe ljubav", "Ljuljaj me nežno", "Osloni se na mene", "Smejem se, a plakao bih" Olivera Mandića, "Uspeo sam u životu" Džeja Ramadanovskog", "Hajde da se volimo" Lepe Brene i nekoliko albuma Cece Ražnatović - samo su neka od mnogih dela koja je stvorila Marina, a na nekima od njih je radila sa suprugom i sinom.

Milan Laća Radulović 

Laća je definitivno nasledio talenat od svojih roditelja, a kako dugo nije želeo da se pojavljuje u medijima, mnogi nisu ni znali koje pesme su izašle iz njegovog pera.

Jedan od najvećih hitova koje je stvorio bio je "Autogram" za Cecu Ražnatović, pesma po kojoj ceo njen album i nosi ime. 

Kažu da je njegova najlepša pesma "Adio amore" koja je poslednjih godina često na listama najvećih hitova.

Printscreen/Youtube/VIPTV SRBIJA
Milan Laća Radulović

Pored nje, tu su i "Rane" Anastasije Ražnatović, "Favorito" grupe Hurricane, "Kolombiana" Elene Kitić i mnogi drugi.

Podsetimo, Laćin nestanak prijavljen je u Izraelu 12. decembra, a sedam dana kasnije pronađen je mrtav.

Vest o njegovoj smrti potvrdio je i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, a kako je nezvanično saopšteno, Milanovo telo bi trebalo da bude dopremljeno u nedelju u Beograd.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike