Samo jedna Srpkinja je sebi mogla da priušti da joj Džej Lo peva "na uvce": Američki mediji se prisećaju “tezge” vredne 1,2 miliona dolara!

24.01.2023

19:50

1

Kao po običaju, ruski milijarder nije štedeo kako bi usrećio svoju dragu

Samo jedna Srpkinja je sebi mogla da priušti da joj Džej Lo peva "na uvce": Američki mediji se prisećaju “tezge” vredne 1,2 miliona dolara!
Pevala najbogatijoj Srpkinji na 30. rođendanu: Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Povučeni spektakularnim nastupom višestruko nagrađivane američke pevačice Bijonse na otvaranju luksuznog hotela u Dubaiju, za tričavih 24 miliona dolara, američki mediji potegli su temu najisplativijih nastupa slavnih muzičara na privatnim zabavama.

Među onima koji su za najkraće vreme uspeli da inkasiraju najveći iznos novca našla se i latino diva Dženifer Lopez, i to upravo na proslavi slavne modelsice Sandre Meljničenko. Naime, pop zvezda je za nastup na 30. rođendanu najbogatije Srpkinje bila plaćena 1,2 miliona dolara i to kao iznenađenje ruskog oligarha njegovoj dragoj.

Profimedia
Sandra i Andrej Meljničenko

Pevačica je tada nastupila na tematskoj zabavi, a čitavo imanje Meljničenkovih bilo je uređeno tako da liči na kabare. Nastupale su cirkuske plesačice, a set lista Lopezove uključivala je njene najveće hitove, dok je sam koncert započela pesmom "Jenny from the block", inače omiljenom numerom lepe beograđanke.

Osim basnoslovne sume novca koju je izdvojio za koncert sadašnje supruge Bena Afleka, Andreja je tada više koštalo njeno dovođenje u Britaniju. Ruski milijarder potrošio je još 800.000 dolara samo za transport pevačice i cele njene pratnje, iz Sjedinjenih Država na porodično imanje od 27 ari na jugu Engleske. Interesantno je da je pevačica na sam događaj stigla sa tadašnjim suprugom Markom Entonijem.

Profimedia
Sandra Meljničenko

Čitava svita Lopezove boravila je u "Mandarin Oriental" hotelu u Londonu, a svojevremeno upitan za komentar, portparol Meljničenkovih Brajan Meklorin, potvrdio je medijske navode u vezi sa zabavom, ne želevši da otkriva koja zvezda je u pitanju. 

- Mogu da potvrdim da je američka pevačica visokog profila nastupila privatnoj zabavi Andreja i Aleksandre u Sureju. To je sve - rekao je Meklorin.

Luksuzna zabava imala je preko šezdeset gostiju, među kojima su bili brojni ruski, ali pojedini srpski tajkuni.

Podsetimo, Andrej Meljničenko je svojoj supruzi početkom prošle godine prepisao celokupno bogatstvo, samo dan pre nego što mu je Evropska unija sankcionisala sredstva, te je ona postala vlasnica najvećih svetskih kompanija za proizvodnju uglja i đubriva. Time je Sandra ušla u istoriju kao najbogatija Srpkinja i najmlađa bogatašica među deset najimućnijih žena na svetu, a na listi magazina Forbs zauzela je zavidno osmo mesto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike