Bijonse će nastupiti u Dubaiju za astronomski iznos: Retko koja pevačica na planeti zarađuje ovolike milione!

20.01.2023

14:41

0

Slavna pevačica sprema spektakl

Bijonse će nastupiti u Dubaiju za astronomski iznos: Retko koja pevačica na planeti zarađuje ovolike milione!
Bijonse - Copyright Profimedia

Jedna od najvećih zvezda današnjice, višestruko nagrađivana američka pevačica Bijonse još od turneje "On the Run II" iz 2018. nije održala koncert, a sada je pristala da nastupi u Dubaiju za astronomski iznos od 24 miliona dolara.

Pevačica se prošle godine na scenu vratila albumom "Renaissance", a obožavaoci s nestrpljenjem iščekuju turneju koja bi tek trebalo da bude najavljena. Njeni nastupi su retki, ali obožavatelji jedne od najtalentovanijih izvođačica spremni su da učine sve i potroše bilo koju svotu novca kako bi je mogli videti, što je ljudima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima bilo jasno kada su krenuli u pregovore oko njenog koncerta u Dubaiju, piše "Arabian business".

Profimedia
Bijonse

Ovih dana su u toku poslednje pripreme za najavljeni spektakl, a na društvenim mrežama uveliko su viralni videozapisi sa proba, na kojima se mogu čuti izvedbe njenih solo hitova "Naughty Girl," "Halo," "Spirit", "Freedom" te "Crazy in Love" i "Drunk in Love". Budući da su neke od ovih pesama saradnja s njenim suprugom i muzičkim producentom, postoji mogućnost da će se i Džej Zi pojaviti na sceni.

 

 

Uz Bijonse, nastupiće i DJ trio Swedish House Mafia koji je poslednji nastup u Ujedinjenim Arapskim Emiratima imao nakon trke Formule 1 u novembru 2022.

Pop diva nije organizovala celovečernji koncert od 2018. godine, ali je sada pristala da za vrtoglavu cifru zapeva u hotelu Atlantis Royal u Dubaiju prilikom njegovog otvaranja. Koncert bi se trebao održati ovoga vikenda, samo za osobe s VIP ulaznicama, a najavljen je i veliki vatromet.

Profimedia
Bijonse

Atlantis The Royal je konzolna zgrada od 43 sprata, sadržavaće 231 luksuzni apartman, 693 hotelske sobe i 102 apartmana, od kojih svi imaju pogled na Arapsko more i Palm Island. Hotel ima više bazena, uključujući 44 privatna infinity bazena povezana s apartmanima i penthouseima, te dva bazena samo za odrasle. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike