Sandra Meljničenko je danas milijarderka, a imala je buran ljubavni život: Ovo su poznati muškarci koje je volela pre Andreja

09.06.2022

18:50

0

Sa bogatim Rusom je u braku dobila dvoje dece, potpuno se povukla iz javnosti, a nekada je harala srpskom estradnom scenom

Sandra Meljničenko je danas milijarderka, a imala je buran ljubavni život: Ovo su poznati muškarci koje je volela pre Andreja
Sandra Meljničenko - Copyright Profimedia

Kao bomba je pre nekoliko dana odjeknula vest da je Sandra Meljničenko, nekada Nikolić, postala milijarderka i osma najbogatija žena na svetu. Njen suprug Andrej prepustio joj je vlasništvo nad dve najveće svetske kompanije za proizvodnju uglja i đubriva i to samo dan pre nego što mu je Evropska unija sankcionisala sredstva. 

Sandra i Andrej su se venčali 2005. godine, a nekadašnja "Modelsica" se tada potpuno povukla iz javnosti. Međutim, udajom za milijardera svakako nije zaboravljen buran ljubavni život koji je vodila.

Andreja je Sandra upoznala 2003. godine, a do tada je imala velike ljubavi i manje romanse sa poznatim licima iz našeg javnog života. 

Profimedia
 

Tako je poznato da se zabavljala sa Petrom Stuparom iz grupe "Tap 011", koji je slovio za zavodnika, ali Sandri svakako nije mogao da ponudi luksuz u kom danas uživa. Nakon nje, on je bio neko vreme i izabranik pokojne Ksenije Pajčin.

Još jedan poznati muškarac zapao je za oko Sandri. U pitanju je bio Gagi Đogani, kog je upoznala pre nego što je počela svoj angažman u "Modelsicama". On je tada imao 19, a ona samo 14 godina.

- Ja sam nju angažovao na nekim mojim spotovima. Bili smo zajedno nekih par meseci… O njoj sve najbolje mislim, odvajala se od te grupe Modelsice… Ostavila je dobar utisak. Pametna, baš je po pitanju posla bila neko ko gazi, drago mi je što je uspela - ispričao je Gagi svojevremeno.

- Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio. Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, odveo sam je na kasting za Knezov spot “Ti si kao magija”, a bila je i u spotu moje grupe za pesmu “Sutra je novi dan”. Tada još nije bila članica grupe “Models” - rekao je osnivač grupe "Fanki Dži".

I baš pre nego što će upoznati Andreja, a on svoju bivšu suprug Adrijanu, Sandra i Marko Jarić rešili su da započnu romansu. 

Iako su bili par za kojima su se svi okretali, Sandra i Marko nisu previše dugo bili zajedno, a kako se navodilo, raskinuli su jer su shvatili da žele drugačije stvari.

Među izabranicima Sandrinog srca našli su se, navodno, i fudbaler Vladimir Ivić, neki su čak spekulisali da je više od prijateljstva negovala sa producentom Aleksandrom Milićem Milijem, a ono što je potpuna misterija jeste kratka romansa koju je Sandra, kako se pričalo, imala sa Nebojšom Saveljićem, tragično nastradalim članom muzičkog sastava “Montenigers” i bratom nekadašnjeg reprezentativca Niše Saveljića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike