Nina Badrić letovala kod Sandre Meljničenko na privatnom ostrvu! U ovaj kompleks ne može svako da uđe (FOTO)

21.04.2022

08:56

1

Pevačica poštuje privatnost nekadašnje modelsice i njenog supruga, pa sve krije od javnosti

Nina Badrić letovala kod Sandre Meljničenko na privatnom ostrvu! U ovaj kompleks ne može svako da uđe (FOTO)
nina ova - Copyright Instagram printscreen/badrich

Pevačica Nina Badrić velika je prijateljica s nekadašnjom modelsicom Sandrom Meljničenko, pa je tako i ove godine bila kod nje na privatnom ostrvu na Maldivima, prenose mediji.

Da je uživala maksimalno, jasno se vidi i na njenom Instagram profilu gde je postavljala brojne fotografije sa ove egzotične destinacije - uz koktele, iz barova, sa predivnih plaža...

– Putovanja su kao brak. Misliš da ti imaš kontrolu. Sve što sam o životu naučila može se svesti na tri reči: “Život ide dalje” – poručila je Nina.

Poznato je javnosti da se Nina godinama druži sa Sandrom i da ih je nemoguće videti zajedno u javnosti, te se pretpostavlja da je Badrićeva upravo sa njom bila na letovanju, jer je na svim fotografijama na društvenim mrežama sama.

Kako se pevačica provela na Maldivima, pogledajte u galeriji sipod.

– Nina je rekla da ide na Maldive i mislimo da je otišla sa njima, jer nije spomenula ko će joj praviti društvo. Poštuje njihovu privatnost, ni nama najbližim prijateljima ne priča kako Sandra živi. U taj kompleks na ostrvu ne može svako da uđe, a ko želi mora da iskešira pozamašnu sumu novca od 50.000 evra za noć – rekao je neimenovani izvor za "Blic". Inače, Sandra je pre nekoliko godina za rođendan dobila ostrvo od supruga Andreja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Super TV

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike