Brat Sandre Meljničenko je brutalan frajer: Kad se ženio, slavilo se tri dana, a ovako ga je Čola ohladio! (FOTO)

05.01.2023

12:50

0

Otac je dvoje dece

Brat Sandre Meljničenko je brutalan frajer: Kad se ženio, slavilo se tri dana, a ovako ga je Čola ohladio! (FOTO)
Sandra Meljničenko - Copyright Profimedia

Sandra Meljničenko odavno je ušla u anale kao Srpkinja koja se najbogatije udala. Život nekadašnje modelsice od tada je postao velika enigma, a tek po koji detalj dostupan je javnosti, uključujući i to kako izgleda njen mlađi brat Milan

Poznato je da se venčanje intrigantne Beograđanke i njenog supruga Andreja na Azurnoj obali 3. septembra 2005. godine i danas smatra jednim od najglamuroznijih, a velelepna ceremonija koštala je neverovatnih 30 miliona dolara, dok su goste zabavljale neke od najvećih svetskih zvezda, poput Vitni Hjuston, Enrikea Iglesijasa i Kristine Agilere

Ipak, ništa manje raskošno nije bilo ni četiri godine kasnije, kada je Sandra organizovala svadbu Milanu i njegovoj izabranici Ani, koji su u to vreme bili u vezi već sedam godina. Slavlje je trajalo tri dana, od 11. do 14. decembra 2009. godine i, kako se nagađalo, koštalo je nekoliko miliona evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dailyluxury123

 

Goste su zabavljale Nina Badrić i Aleksandra Kovač, a angažovan je i britanski sastav "Simpli red". Tada se pričalo da je mladoženja želeo da počasni gost bude njegov omiljeni pevač Zdravko Čolić, kao i da je Sandra navodno dala Čoli blanko ček da ispiše sumu, što je on odbio, uz izgovor da ne peva na privatnim zabavama.

Par je u međuvremenu dobio dvoje dece, ćerku Aniku i sina Alekseja, koji je rođen u Nici, u porodilištu Lenval, gde je na svet došla i Sandrina ćerka Tara Andrejevna. 

Podsetimo, Andrej Meljničenko je svojoj supruzi početkom prošle godine prepisao celokupno bogatstvo, samo dan pre nego što mu je Evropska unija sankcionisala sredstva, te je ona postala vlasnica najvećih svetskih kompanija za proizvodnju uglja i đubriva. Time je Sandra ušla u istoriju kao najbogatija Srpkinja i najmlađa bogatašica među deset najimućnijih žena na svetu, a na listi magazina Forbs zauzela je zavidno osmo mesto.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike