Saša Popović opleo po nezahvalnim zvezdama "Granda": Dođu iz siromašnih porodica, uzvezde se i posle neće da se jave!

22.01.2023

16:47

0

Vesna Dedić se nadovezala, pa otkrila slično iskustvo sa mladom pevačicom koja ju je razočarala

Saša Popović opleo po nezahvalnim zvezdama "Granda": Dođu iz siromašnih porodica, uzvezde se i posle neće da se jave!
Saša Popović - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Estradni mag, kako ga mnogi nazivaju, i doskorašnji direktor "Grand" produkcije, Saša Popović, gostovao je u emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić, gde je otvoreno progovorio o zvezdama "Granda" i njihovom ponašanju koje usledi kratko nakon velike popularnosti.

Popović je od mnogih mladih talentovanih nada kroz talent-šou program "Zvezde Granda" napravio popularne pevače i poneku zvezdu, međutim, mnogi od pevača koji su se proslavili u pomenutom takmičenju danas ne umeju ni da se jave na telefon.

- Zvezde "Granda", to vam je čudo, to moram da vam kaže, veruj mi. Kada dođem, kada radim audiciju i kada se pojave prvi put, a to smo imali prilike da vidimo milion puta na televiziji, prvi put kada su došli ko zna iz kojih mesta, sela i tako dalje, dosta njih je došlo i iz siromašnih porodica i onda, ja ga kastingujem za "Zvezde Granda", on prođe prvo kolo, prođe drugo, trese se: "Jao direktore, da l' ću ovo, da l' ću ono" i dođe do finala, prođe dobije pesmu, op vidi ga, već je postao sad popularan počeo da zarađuje, je l' tako, posle godinu dve dana, više se ne javlja ni na telefon, posle se uzvezde, više ne možeš sa njim ni da pričaš - kaže Saša, pa dodaje da je svaki drugi pevač kog je iznedrila "Grand" produkcija takav.

24sedam/Goran Sivački
Saša Popović

Saša se potom osvrnuo na svoje početke i susret sa pokojnim estradnim menadžerom Rakom Đokićem, za kojeg smatra da je najbolji estradni menadžer svih vremena, te da ga niko neće prevazići.

- Mi smo ga upoznali 1989. godine, svirali smo u hotelu Jugoslavija, on je tada bio menadžer Miroslava Ilića i pokojnog Minimaksa. Neko mu je rekao za nas, on je došao, mi smo se tu upoznali i on je nekoliko dana dolazio na naše nastupe i tada smo i napravili dogovor sa njim da nam bude menadžer i to je tako krenulo... Jedan dan je došao i rekao nam ovako, i Breni i meni, a pogotovo meni: "Takve kakve sam vas upoznao, baš takav kakav si u Novom Sadu bio, kakvo si vaspitanje dobio, kako si odrastao i kako se sada ponašaš, ostani takav ceo život ii to će ti biti najveći kvalitet". Veruj mi, milion puta sam razmišljao kako bi Raka Đokić na mom mestu reagovao u određenim, teškim situacijama naravno za neke odluke koje sam morao da donosim, ali to je ta rečenica: Ostani samo takav kakvog smo te upoznali prvi put kada smo se serli. To je upravo i za zvezde "Granda", kada bi ta deca ostala baš onakva kakve sam ih ja kastingovao i kakva su došla prvi put, veruj mi da bi bili mnogo bolji - iskreno kaže Popović.

Saša se ipak ograđuje, pa ističe da ima zaista predivnih takmičara, koji su ostali dosledni sebi i vaspitanju koje su poneli iz kuće, te da im slava nije "udarila u glavu".

Vesna Dedić je potom podelila svoje iskustvo sa jednom mladom pevačicom, koja je pre nekoliko godina poželela da bude gost u njenoj emisiji, međutim, do danas stvari su se promenile.

Amir Hamzagic/ATAImages
Vesna Dedić

- Evo tipa, jedna devojka, mislim da je bila kod tebe: "Dobar dan Vesna, moj životni san je da jednog dana budem u "Balkanskoj ulici" to će biti dokaz vrhunca moje karijere šta mislite za koliko godina?", ja dobro pogađam i kažem: "Ako ovako nastaviš, 3-4 evo tebi stiže poziv za 'Balkansku'" i zaista bila sam u pravu i neki dan joj šaljem poruku, imam studio tad i tad, da li si raspoložena i nema odgovora, nema, nema...

Saša Popović je na kraju razgovora zaključio da je ipak ponosan "Grand" porodicom, te da je izuzetno srećan što su se mnoge zvezde "Granda" obezbedile stambeno i životno, te danas imaju porodice i žive od pevanja. 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike