Vesna Dedić proslavila 55. rođendan: Emotivnom scenom u ćerkinom zagrljaju raznežila javnost! (FOTO)

27.12.2022

21:54

0

Voditeljka nije mogla da se suzdrži da ne padne u zagrljaj svoje mezimice

Vesna Dedić proslavila 55. rođendan: Emotivnom scenom u ćerkinom zagrljaju raznežila javnost! (FOTO)
Vesna Dedić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka Vesna Dedić pre dva dana je proslavila svoj 55. rođendan u jednom prestoničkom restoranu. Ovim povodom je napravila slavlje za pamćenje, pa pored svojih najbližih, okupila i veliki broj prijatelja i kolega.

Vesna je fotografijama i snimcima sa proslave izazvala veliku pažnju svojih pratilaca na Instagramu, pa je usledila lavina komentara ispod objava sa rođendana.

Voditeljkina ćerka nije želela da propusti maminu proslavu jubilarnog 55. rođendana, stoga je prvim avionom iz Amerike došla u Srbiju protekle nedelje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Lenka godinama živi u inostranstvu. Prvo se školovala u Engleskoj i Holandiji, odnedavno studira na UCLA fakultetu u Los Anđelesu, a u domovinu svraća tek ponekad da se vidi sa starim prijateljima i poseti mamu, što je i sada bio slučaj.

Na dan maminog rođendana bila je vrlo raspoložena, dočekivala je sa mamom zvanice, đuskala, duvala svećiće i slavljenici prva čestitala. Vesna nije mogla da se suzdrži da ne padne u zagrljaj svoje mezimice i pusti suzu, što su vešte ruke unajmljenog fotografa zabeležile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

- U zagrljaju Lenke i prijatelja - napisala je Vesna.

Ovaj Vesnin potez iznenadio je javnost, jer Lenka ne voli da se eksponira u javnosti. Mada, slika je otkrila tek leđa novinarkine naslednice. Ono što se jasno zaključuje, jeste da je Lenka zgodna na majku, a imaju i identičnu boju kose.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike