Ona je ćerka Milovana Ilića Minimaksa: Njenog brata svi znaju, a ovako je govorila o poslednjim danima svog oca

02.11.2022

16:47

0

Voditelj je nju i još jednog sina sina dobio u drugom braku, a ona ne voli da se eksponira u javnosti

Ona je ćerka Milovana Ilića Minimaksa: Njenog brata svi znaju, a ovako je govorila o poslednjim danima svog oca
Copyright Printscreen Pink

Milovan Ilić Minimaks bio je i ostao sinonim za televizijskog voditelja kod nas. Harizmatičan i duhovit, uvek je umeo sve da nasmeje, pa nije ni čudo što ga zovu jednim od najvećih šoumena koji je postojao na prostoru bivše Jugoslavije.

O životu slavnog Minimaksa mediji su često pisali, a nije tajna da je bio miljenik žena. Međutim, kako je jednom prilikom ispričao, "mnoge od njih je želeo, a samo dve je odveo pred oltar". Prvi put se oženio kada je imao samo 22 godine, a tokom ovog 12 godina dugog braka dobio je prvog sina, Igora.

Youtube screenshot
Milovan Ilić Minimaks

Nakon razvoda od prve supruge, legendarni voditelj rešio je da po drugi put stane pred oltar, a ljubav sa Biljanom potrajala je sve dok ih njena smrt 2004. godine nije rastavila.

Minimaks je tokom braka sa Biljanom dobio dvoje dece - sina Vladimira, kog smo svi dobro upoznali kao člana muzičkog sastava "Sha-Ila", i ćerku Anu, koja se retko pojavljuje u medijima.

Antonio Ahel/ATAImages
Vladimir i Ana Ilić

Ana je u jednom od retkih razgovora za domaće medije progovorila o sećanjima na svog oca, tvrdeći da ni tokom najtežih dana nije odustajao od onoga što je voleo. Kako je istakla, čim je otišao u bolnicu imao je jednu želju, a to je da mu donesu papir i olovku, kako bi mogao da zapisuje svoje misli.

- Prvo što mi je tražio kada je legao u bolnicu bili su papir i olovka. Nije tražio hranu i piće, nego papir i olovku. To je bio on. On ima neke neobjavljene stvari i to se nadam da ćemo prikazati na izložbi koju planiramo - rekla je Ana tom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike