Miroslav Ilić o suđenju sa Mirjanom Antonović i druženju sa Brenom: Delili smo binu kada je imalo smisla (VIDEO)

16.12.2022

16:31

0

Pevaču nije bilo prijatno kada je odgovarao na pitanje o presudi za očinstvo, a o ponovnom deljenju scene sa Brenom, bio je vrlo jasan

Miroslav Ilić o suđenju sa Mirjanom Antonović i druženju sa Brenom: Delili smo binu kada je imalo smisla (VIDEO)
Miroslav Ilić - Copyright 24sedam/Mladen Mijatović

Pevač Miroslav Ilić je 10. decembra održao jubilarni koncert povodom 50 godina karijere, a ovo je bio ujedno i njegov rođendanski koncert. Publiku je i dan kasnije počastio vanvremenskim hitovima, a sa okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, sumirao je utiske sa koncerta.

Osim toga bilo je reči i o suđenju sa bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović, ali i nekadašnjoj saradnji sa Lepom Brenom.  

Ilić ističe da na svoj koncert kolege nije zvao, te da se vodio onom starom: Ko je došao, dobro došao, ali ne krije da su mu prijale poruke koje je dobio, a jedna od njih je bila i od Cece Ražnatović.

- Iz Mrčajevaca crpim energiju. Ja sam čovek koji nikad nije zvao nekoga na svoj koncert. Vi zaboravljate da ja ovo radim već 22 godine. Nikome nisam hteo da stvaram ovabezu. Bila je tu Lukasova majka. Dobio sam mnogo poruka, a jedna od njih glasi: "Ljubavi, srećan ti rođendan, puno uspeha ti želim." Naravno, pričam o Ceci Ražnatović. Svakome takve poruke prijaju.  

24sedam/Mladen Mijatović
Miroslav Ilić

Na pitanje da li je dolazak na snimanje novogodišnjeg programa odložio kako se ne bi sreo sa Brenom, on kaže: 

- Nisam ni znao ko je sve juče gostovao. Ja da sam mogao da dođem, došao bih, imao sam nešto privatno da završim - kazao je Miroslav i otkrio da li bi ponovo delio binu sa Brenom, kao ranije.

- Delili smo mi binu kad je to imalo smisla i kad je to vredelo. To je bilo najlepše vreme - rekao je Ilić ne želeći da detaljiše o tome. 

24sedam/Mladen Mijatović
Lepa Brena

Ipak, pitanje o suđenju i donetoj presudi da je Devin Antonović njegov sin, mu je najteže palo. A da li će uložiti žalbu i dokle je stiglo sa slučajem, on je samo kratko prokomentarisao.

- O tom, potom. Bićete obavešteni. 

ATAImages/Antonio Ahel/G.G.
Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

Sve o poklonima, i rođendanskim čestitkama, ali i o suđenju sa Mirjanom pogledajte u narednom video-snimku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike