"Udarile mu pare u glavu!" Komšije iz Brestača oplele po Darku Laziću: Progovorili o pevačevim skandalima i dugovima!

21.01.2023

17:10

0

Mnogi imaju reči hvale, dok drugi ne mogu da veruju da se nije smirio ni nakon nezgode u kojoj je jedva izvukao živu glavu

"Udarile mu pare u glavu!" Komšije iz Brestača oplele po Darku Laziću: Progovorili o pevačevim skandalima i dugovima!
Darko Lazić - Copyright Youtube screenshot/RTV Pink official

Odavno je poznato da je pevač Darko Lazić rodom iz jednog sela u Sremu po imenu Brestač, koje je proslavio tokom takmičenja u talent-šou programu "Zvezde Granda" davne 2009. godine, kada je osvoji prestižnu prvu nagradu.

Njegovi meštani su svim srcem tada bili uz Darka, a i dan-danas ga podržavaju. Međutim, tempo života kojim žive njegove tamošnje komšije nije ni blizu turbulentan kao onaj kojim živi Darko Lazić danas.

Ekipa emisije "Metar moga sela" je sada posetila Lazićevo rodno selo, i u razgovoru sa njegovim komšijama otkrila brojne stvari o pevaču. Meštani proslavljenog sela ističu da se pevač često vraća u svoj rodni kraj, a glasine o njegovim skandalima komentarišu na razne načine.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

Mnogi za nejga imaju samo reči hvale, a jedna komšinica je istakla da je Darko dobar, samo ne vodi dovoljno računa o sebi. Potom se osvrnula na njegovu iznenadnu popularnost, koja mu je, kako komšinica smatra, "udarila u glavu".

- Luda glava, udarile mu pare u glavu, šta će biti drugo, bio je tu naj naj. Ma, sve je najnormalnije bilo. Imao je najnormalnije detinjstvo dok se nije proslavio, svi su ga podržavali. Dok je bio ovde bez novca, gurali su ga svi, e kako ode, on napravi sebi sve i svašta. Jedva je izvukao živu glavu posle nesreće i posle opet. Ne znam da li će se promeniti - kaže sugrađanka koja dodaje da je Darko izuzetno teško podneo gubitak oca, ali da ga ni porodična tragedija nije opametila.

Njegov prijatelj iz kraja dodaje da se Darko uvek uredno javi, često je u svom kraju i uvek je raspoložen da plati piće. 

- Čovek živi kako on zna i ume. Svi oni i rade te stvari i ne rade. On u sušitni šta je sve preživeo ja ne znam da li on bilo šta više radi, da li se alkoholiše, da li se drogira... Svi viču drogira se ovo, ono, ja ga iskreno takvog nisam video. Ranije nekih, šta ja znam godina, jeste malo, a sad u sušitni ne znam, bolestan je ne može on da podnese to - kaže meštanin Brestača koji je nekoliko godina i radio sa Darkom.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

Drugi komšija se osvrnuo i na Lazićeve dugove o kojima se mnogo spekuliše u javnosti, pa istakao da su priče o njegovim finansijskim problemima i dugovima lažne, pa poručio da je Darko ostao normalan i prizeman uprkos popularnosti koju je stekao godinama.

- Jedino taj želudac šta je već radio sa njim pa je smršao, inače se nije promenio - kaže jedan meštanin koji dodaje i da Darko često ume da sedne sa sugrađanima i da popriča.

Prve četiri godine osnovne škole Darko je završio u Brestaču posle čega se preselio u Holandiju. Svim učenicima je tada nedostajao, a kada bi se vratio u selo, svi učenici bi trčali da ga pozdrave, dodao je nekadašnji nastavnik Darka Lazića.

ATAImages/Antonio Ahel
Darko Lazić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike